Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sushi-chef Prakriti van 'Hoso Maki' : 'Sushi maken is een ware kunst'

sushi-afhaal Hoso Maki
URL

Om duidelijk te maken wat er nodig is om sushi te maken en wanneer je iets sushi kunt noemen, heeft de Japanse overheid een wereldwijd certificeringsprogramma in het leven geroepen: Japanese Cuisine Skills Certification Guidelines. Dit programma moet de kwaliteit van sushi en Japans eten in het algemeen over de hele wereld verbeteren.

'Sushi maken is een ware kunst', weet chef-zaakvoerster Prakriti van de nieuwe sushi-afhaal Hoso Maki in de Goudbloemstraat in Herentals. 'Sommige sushichefs maken jarenlang alleen maar rijst, voordat ze ook maar vis mogen aanraken. Oog voor detail en respect voor de ingrediënten is het allerbelangrijkst. 

M'n papa Krishna had 6 jaar lang het succesvol sushi-restaurant Okinawa in Grobbendonk, maar we zijn een tijdje naar ons thuisland Nepal teruggekeerd voor familiale redenen. M'n papa heeft me de chef-microbe doorgegeven.  Ondertussen heb ik ook extra keuken-opleidingen gevolgd om me verder te specialiseren.

Ons team wil de beste sushi-boten presenteren aan Neteland en de Kempen. Onze Sushi Tempura, Sashimi, Futomaki springen in het oog en zijn heel populair.   Dagelijks krijgen we trouwens verse zeevis aangevoerd vanuit de beste leveranciers en de zeemijnen aan de Belgische kust. 

Maak voor de feestdagen relax je keuze en bestel op onze uitgebreide afhaalkaart op Hoso Maki en verras jezelf en al je gasten bij de kerstboom.  Ieder dag zijn we open, ook op Kerstmis en Nieuwjaar.   We leveren ook gratis in heel politiezone Neteland, regio Kasterlee, Lille en Nijlen.  Wil je liever bellen, dat kan ook 014-517555.

Ons team Hoso Maki  wenst iedereen een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar 2023!  Welkom! स्वागत छ! Svāgata cha!  ようこそ Yōkoso!

www.hosomaki.be chef Prakriti
Goudbloemstraat 26, Herentals - tel: 014 51 75 55.
 
Guy Verellen/NNieuws.

Goudbloemstraat 26, Herentals, België

sushi-afhaal Hoso Maki

Deel dit artikel