Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Suzy & Geert Drankenhandel Verreydt : 'Originele eindejaarscadeaus op jouw maat, mét smaak en vol verrassingen'

Verreydt
In 2020 kreeg familie Verreydt nog de Award 'Vriendelijkste Handelaar' van Handelsgids.be.

In 2020 kreeg familie Verreydt nog de Award 'Vriendelijkste Handelaar' van Handelsgids.be.

Weinig periodes hebben een grotere invloed op het humeur dan Kerst en eindejaar. Cadeautjes zoeken en – laat ons eerlijk zijn - vooral krijgen is spannend en zorgt voor vrolijke feestvierders.

Suzy & Geert van de bekende Drankenhandel Verreydt in Noorderwijk en Olen hebben alles in huis om jullie feesten tot knallers 'met mate' te maken.  Je ontdekt er tips voor opvallende geschenkmanden vol verrassingen en biervariaties van Belgische toppers.  Ook de combinaties met wijnen blijven onzettend populair.  Er zit telkens een Hart in verborgen.  Ook cadeaubons kunnen uiteraard.

Je voelt meteen het warme onthaal en het professioneel advies wanneer je Drankenhandel Verreydt in Noorderwijk aan de Ring binnenstapt.  Al sinds 1970 presenteert het bekende familiebedrijf met haar onderlegd team één van grootste assortimenten in de Kempen & Neteland aan ambachtelijk streekbieren en Belgische biertoppers die internationale awards wonnen.

Een gamma van méér dan 1.500 bieren.  Uniek in de Kempen.

Maar je ontdekt er ook fijne sterke dranken van topkwaliteit o.a. de XO Remy Martin cognacs, kwaliteitswhiskey's uit Schotland, Bourbon USA en Ierland. Van Single tot Blended malt.  Een pakket gins, exotische dranken, wijnen, en champagnes.   Aan jou de keuze. 

Een persoonlijk bezoek méér dan waard om zelf te voelen en te beslissen wat het meest in je smaak valt.  Je weet wel : kijken, neus, smaak, afdronk en volop nagenieten.   De essentie van een heerlijke degustatie. Kortom gastronomische cadeau-hoogstandjes voor bij je thuis, familie, vrienden of op je werkvloer.  Gewoonweg iedere dag van het jaar een beetje feest. 

'Met maten. En met mate.'

De populairste bieren blijven DUVEL, naast de Belgische trappistenbieren, ook o.a. de Keizer van Hertals (Rik Van Looy), de Gageleer, Baskwadder, en de Ronny Retro trippel van een lokale DJ doen het zeer goed (brouwerij Het Nest).

Zaakvoerders Geert & Suzy van ''Het Noorderwijks Drankenhuis van Vertrouwen' : 'Onze drankgarantie voor een topfijn eindejaarsfeest, bezoek ook onze webshop'

Voor de feestdagen presenteren Suzy & Geert Verreydt van 'Het Noorderwijks Drankenhuis van Vertrouwen', met ook winkels in Lille en Olen, een uitgelezen originele geschenkenmand compleet op maat van de klant geleverd wordt.

'Fijn ingepakt, net zoals jij het wil om je geliefde of je business relaties te verwennen in de hoogste graad', zeggen zaakvoerders Geert & Suzy.  'Mét kwaliteit en garantie van waardering. Ook lokale besturen en bekende bedrijven uit heel de regio zijn trouwe klanten voor deze feestelijke personeelspakketten. 

Deze geschenkmanden kunnen het hele jaar door.  Denk even aan de verjaardagen, jubilees, communie- en trouwfeesten, geboorten, verloving, huldiging van je personeel, of gewoon 'zomaar' uit waardering, respect of een gemeende dank.

'Bezoek zeker ook onze webshop. Heel eenvoudig en we leveren gratis in heel politiezone Neteland en de regio Lille. Je vindt er heel wat promoties en aanbiedingen van de grootste of ook regionale ambachtelijke brouwerijen.

In deze speciale tijden leg je je geliefden extra in de watten. Ook zonder alco kan je iemand blij verrassen : fruitsappen, streekproducten, minerale waters, tonics, frisdranken en versnaperingen van o.a. Lu, Milka Mondelèz, uit Herentals waar zoveel Kempense mensen hun werk vinden.  Of Belgische pralines', besluiten Suzy & Geert. 'En terloops', vertelt Suzy erbij : 'Ik sta ieder dag al om 05u in ons magazijn om alles klaar te maken en te sorteren. We houden van de vroege, onze klanten krijgen persoonlijke service 7/7.

Recent hebben we ook rechtstreeks van de wijnboer in Portugal uit de Dourovallei de topper Quinta dos Aciprestes Reserva - *** beschikbaar in 75cl / 1,5L / 3L / 6L ***. 
Deze heerlijke wijn behoort tot het premium segment van Real Companhia Velha. Diepe Robijnrode kleur. In de neus zeer impressionant, complex en beloftevol. Pallet van zwart en rood fruit, cassis, kersen en complexe houtsmaken. Krachtige wijn met een uitgebalanceerde structuur aangaande zuurtegraad en tannines.
Ideaal zijn de grotere formaten als cadeau of als bewaarwijn in uw kelder."

 

De gerenommeerde evenementen- en festivalservice van Drankenhandel Verreydt - ook ver buiten de Kempen en Vlaanderen - staat als een paal boven aan het horeca- en organisatorenfirmament.  Sinds 1980.  Ook full service voor je verjaardagsfeest, communicant, verlovings- of trouwfeest of jubilee, bedrijfsfeesten.

Compleet in het spoor van hun grootvader en stichter René Verreydt. Sinds 1970.  De jongere generatie staat klaar om de handelszaak verder uit te bouwen.

In 2020 kreeg familie Verreydt nog de Award 'Vriendelijkste Handelaar' van Handelsgids.be. (foto boven)

 

De Verreydt filialen in de Kempen altijd met een warm onthaal :

Ring 99 | 2200 Noorderwijk 014 / 26 38 71 - winkel@drankenhandelverreydt.be ;

en Stationsstraat 30 | 2250 Olen 014 / 22 37 37 - info@drankenhandelverreydt.be .

Guy Verellen / NNieuws.

Rechtstreeks van de wijnboer in Portugal uit de Dourovallei de topper Quinta dos Aciprestes Reserva - *** beschikbaar in 75cl / 1,5L / 3L / 6L*** ideaal voor de feesten

Rechtstreeks van de wijnboer in Portugal uit de Dourovallei de topper Quinta dos Aciprestes Reserva - *** beschikbaar in 75cl / 1,5L / 3L / 6L*** ideaal voor de feesten

Ring 99, Noorderwijk, België

Verreydt

Deel dit artikel