Volgende week Zaterdag 9 juli 2016 lanceert ex-Olympisch atleet Joeri Jansen samen met enkele vrienden de SWIMSUIT BEACH RUN in KNOKKE-HEIST (Anemos Beachclub - Duinbergen).

De SWIMSUIT BEACH RUN is een uniek loopevenement! Het heeft niet veel om het lijf, maar U zal een dag vol sport, fun & music beleven! In zwemkledij, verkleed of in het ludieke Swimsuit Beach Run T-shirt loop je over het strand, door de branding van de zee en tussen de prachtige duinen.

Overwin het mulle zand en de hellingen en sluit deze leuke race af met een SWIMSUIT BEACH PARTY met Guest DJ ROBERT ABIGAIL! (Gratis toegang!) Het unieke aan deze race is dat je niet op een afgebakend parcours loopt maar nummers in het landschap geven aan welke richting je uit moet! Vanaf de leeftijd van 16 jaar kan je deelnemen aan de wedstrijden van 2 zeemijl (3,7km) of 4 zeemijl (7,4km). Voor de Kids en Juniors is er een leuke beach run over kortere afstanden.

Lopen voor het goede doel

 BEKENDE VLAMINGEN LOPEN VOOR HET GOEDE DOEL 'TO WALK AGAIN'! Enkele BEKENDE VLAMINGEN zullen elkaar uitdagen tijdens een BV BEACH RUN en zetten zich in voor het goede doel TO WALK AGAIN (Marc Herremans) , ze lopen een afstand van 1/8 zeemijl (231m). Enkele klinkende namen zoals Joke Van de Velde, Steven Goegebeur, Jill Huygens (Temptation), Jess Dockers, Kirsten Janssens, Bart Wellens, Margot Hallemans, Nick Nuyens, Wim Soutaer, Jolyn Deboevere, Fenne Verrecas (Miss Exclusive 2016), Amaryllis Temmerman, Michelle Geudens, ... geven het beste van zichzelf tijdens deze leuke sprint over het strand en lopen de partyzone in waar DJ ROBERT ABIGAIL een korte maar stevige Beachparty op gang trekt!

Het evenement vindt plaats in en rond ANEMOS BEACH CLUB (Anemonenlaan (zeedijk) KNOKKE-HEIST). MEER INFO: Website: www.beachrun.be Contactpersoon: Joeri Jansen Email: info@beachrun.be Mobiel: 0496/51 50 95