Danscenter Time-Out uit de Nieuwstraat organiseerde zaterdagavond haar swingend 19e kerstfeest voor zo'n 150 actieve leden. De dynamische uitbaters Gretel en Guy zorgden zoals gewoonlijk voor spetterende kerstverrassingen uit eigen huis. Ze nodigden tot de kleine uurtjes alle fans uit op het massadansen met o.a. salsa, tango, jive, mars, wals, hip hop, foxtrot, rock'n roll en veel meer knap danswerk.

Er waren pakjes voor elke aanwezige, die evenwel pas uitgereikt werden na een enthousiaste dans. Leuk was ook dat de jongste leden iedereen op de vloer kregen van het aanleren van een nieuw dansje. Zo maakten zaakvoerders Guy en Gretel er weer een gezellig feest van, helemaal in de stijl van hun dansschool.

Zaakvoerder Guy Sas : 'De eerste week na Nieuwjaar bieden we weer gratis proeflessen aan.  Time-Out blijft trouwens groeien.  We hebben afgelopen jaar prima resultaten behaald op het WK in Bochum : als 1e Belg.  In alle disciplines scoren we en dat is fijn.  Op 28 en 29 mei vieren we in cc 't Schaliken ons jubileum met 4 dansshows '20 jaar Danscenter Time-Out'.  Tcikets kan je vanaf februari bestellen in cc 't Schaliken.  Dat wordt een verrassend dansfeest voor iedereen.'

Kijk hier voor meer info.

Tekst Luc De Voeght / Guy Verellen / NNieuws.