Succesrijk Danscenter Time-Out sloot zaterdagavond het jaar af met haar jaarlijks swingend 'Kerstbal'.  De Kerstman- en -vrouw deelden fijne kerstcado's uit voor de leden.  Zaakvoerder Gretel Geyselinck Time-Out : 'Heel wat dansers behaalden de afgelopen maanden en ook op het Belgisch Kampioenschap gouden, zilveren en bronzen medailles in de verschillende nationale disciplines.

O.a Dimitri & Marjan, en Kris & Daniëlle, en kampioen Lotte Verwerft nemen in mei 2020 deel aan het BK in Oudenaarde in de categorie Stijldansen.  Dat wordt een spannende periode.

Ik ben zeer blij met onze resultaten. Het was een erg goed jaar, vol verrassingen én vooral kwaliteit. Dansen is overal zeer populair en ons ledenaantal blijft groeien. We hebben meer dan 1.000 actieve leden.  Vooral de moderne dansen hip hop, disco, swing, salsa en stijldansen vallen in de smaak van het groot publiek.

Onze 'Dancing on Stage' -show op 8 en 9 febuari in cc 't Schaliken mag je niet missen.  Voor info mail me info@danscenter-timeout.be . Welkom, zeker ook nieuwe leden die een gezonde hobby willen beoefenen,' besluit Gretel Geyselinck.

Guy Verellen / Nnieuws/ Luc De Voeght