Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Swingende danshappening 'S-sport recreas' Sportieve Senioren op 9/5

Senioren dans
'S-sport recreas' Sportieve senioren organiseren op dinsdag 9 mei hun halfjaarlijkse swingende danshappening in zaal 't Hof, Grote Markt Herentals. 
 
'Onze toffe senioren club bestaat uit zo'n 70-90 meestal dames die wekelijks zich samen komen ontspannen en genieten van de muziek en het gezelschap', zegt Ria Van Geel, voorzitster S-sport recreas.
 
'We zijn een senioren vereniging met als doelstelling senioren te laten bewegen in groep op een aangename manier.  Een groep gaat dinsdagnamiddag petanquen, donderdagnamiddag in de winter bowlingen, in de zomer fietsen, op dinsdag en donderdagvoormiddag kun je samen met ons in de Vossenberg komen lijndansen.
 
Het bestuur zorgt voor de verzekering : €7 per jaar.   We zijn een erkende vereniging dus kan je dit bedrag terugkrijgen van je ziekenfonds mits het nodige document waar we voor zorgen.
 
Tweemaal per jaar organiseren we een danshappening waar we ook lijndansers van andere steden uitnodigen.  Deelname kost slechts €5, daarvoor krijg je koffie en gebak (mits op voorhand te reserveren) op stan67@hotmail.be of tel. 014-210137.
 
Onze erkende vereniging kan daarbij op vele vrijwilligers rekenen. Voor mensen die graag meer
 informatie wensen nemen contact op per mail stan67@hotmail.be - welkom!  Blijf gezond, samen gezellig!', besluit Ria Van Geel. 
 
Dinsdag 9 mei om 13u in  zaal 't Hof, Grote Markt Herentals. 
 
Foto's Johan Temmerman/NNieuws.
'S-sport recreas' Sportieve senioren

'S-sport recreas' Sportieve senioren

'S-sport recreas' Sportieve senioren

'S-sport recreas' Sportieve senioren

Grote Markt 41, Herentals, België

Senioren dans

Deel dit artikel