Als eerste Belgische band krijgen de Arendonkse rockers van Swizzle een hotel naar zich genoemd. Van 9 tot 11 november wordt een prachtig 4-sterrenhotel aan de Zeeuwse kust compleet gepimpt tot HOTEL SWIZZLE****, waar de band 2 avonden zal optreden.

Het concept is een idee van reisorganisatie Happy Weekends uit Retie, dat ook de reservaties verzorgt.

In oktober 2017 trok Swizzle al op Rock Cruise naar York. De band speelde toen 2 avonden op de ferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge. 150 muziekliefhebbers gingen mee en daarmee was de cruise volledig uitverkocht. Een jaar eerder speelde de band voor 1.800 aanwezigen in een uitverkochte Bemdhal ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan.

Meteen vraag naar vervolg
"We hebben aan de cruise zelf bijzonder veel deugd aan beleefd", zeggen de muzikanten van Swizzle. "Het was eens totaal iets anders dan in een zaal optreden. En dan 150 mensen die zich hiervoor inschrijven. Dat betekent toch wel wat." Dit filmpje geeft een idee van die sfeer : https://www.facebook.com/HappyWeekends.be/videos/1958126901070069/

"De deelnemers aan de Swizzle Cruise vroegen toen we van boord gingen, al meteen naar een vervolg", vertelt Paul Huysmans van reisorganisatie Happy Weekends in Retie. "De cruise herhalen zou niet meer origineel zijn. We zijn dan op een nog zotter idee gekomen: een volledig hotel een weekend lang in Swizzle-outfit steken."

Pop-up hotel
HOTEL SWIZZLE**** opent de deuren van 9 tot 11 november 2018. Het schitterende 4-sterrenhotel bevindt zich in de duinen tussen Vlissingen en Zoutelande op 50m van het strand. De kamers zijn ruim en netjes met een terras of balkon. In het hotel zijn een binnenzwembad, fitness, sauna en bar. "Verder zorgen we voor verschillende Swizzle-accenten", verklapt Paul Huysmans.

"De gasten zullen onder andere een HOTEL SWIZZLE****-handdoek op de kamer vinden en zo hebben we nog wel wat verrassingen in petto."

's Morgens wacht de deelnemers een rijkelijk rock'n roll ontbijtbuffet en 's avonds een delicieus diner. De zaal van het hotel wordt omgebouwd tot concerthal waar Swizzle 2 avonden katoen zal geven.

Maximum 200 gasten
HOTEL SWIZZLE**** telt op de kop 100 kamers, waardoor maximum 200 gasten dit exclusieve weekend kunnen meemaken. "Een paar dagen geleden stuurden we de info al door naar de mensen die vorig jaar mee op cruise gingen zodat zij al konden boeken. Op dit moment hebben we al een 50-tal reservaties binnen", aldus nog Paul Huysmans.

Een verblijf in HOTEL SWIZZLE**** kost vanaf € 249 p.p. op een 2-persoonskamer, incl. 2 overnachtingen, 2x ontbijtbuffet, 2x diner, een welkomstdrink met de band, 2x concert van Swizzle, het gebruik van de hotelfaciliteiten en een HOTEL SWIZZLE****-pakket.

Hier lees je alle details:

www.happyweekends.be/weekends/let-s-party-in-hotel-swizzle-aan-de-zeeuwse-kust

Info en reservaties voor HOTEL SWIZZLE**** via www.happyweekends.be, info@happyweekends.be en 014 757116.