U bent hier

SYLVESTER - OUDJAARS PARTY

Neteland
01.12.2012 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Dit jaar is het een jubileumuitgave van de jaarlijkse Sylvester- Oudjaarsparty – de 10e jaargang. Grandioze oudejaarsparty zoals nergens te beleven is. Dit jaar is het al de 10de editie van de Sylvester Popcorn- & Ambiance Party.

Inderdaad , dit jaar is het een jubileum uitgave van de jaarlijkse Sylvester- Oudjaarsparty – de 10de jaargang !!!! Grandioze oudejaarsparty zoals nergens te beleven is. Dit jaar is het al de 10de editie van de Sylvester Popcorn- & Ambiance Party. Alle jaren is dit één van de TOP party's in dancepalace Forum waarbij iedereen zowat uit de bol kan gaan in een klassevolle sfeer en locatie !

Deze keer is het een normale bruisende feestpart, ZONDER BUFFET.

Dat wil zeggen dat gans de avond (en nacht) Iedereen binnen kan zonder te reserveren aan een lage inkomprijs voor een Sylvesterparty ! Gratis sandwiches en de nodige feestattributen zullen er weer bijzijn en natuurlijk is het ambiance verzekerd met dj's Marc De Schepper (ex. Hitshot ) en Vital (ex. Galgehoeve ). Dit betekent een onvergetelijke overgang van oud naar nieuw met met de beste popcornoldies en ambiance muziek : Popcorn - Soul - Motown - Cha Cha - Latino - Ska - Ambi ..... Deuren open om 21 uur. Tijdig komen voor een goed plaatsje is dus de boodschap. BE THERE
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto