U bent hier

Symbolische afsluiting Pop Up Europa door kinderen kinderclub Rauw

Mol
01.03.2021 - 17.00u
Door: Mark Jaspers

De kinderen van kinderclub Loewie in Rauw sloten de Pop Up Europa symbolisch af. De Molse dienst jeugd en sport speelde met hen Europese spelletjes. Samen ontvouwden ze een grote Europese vlag.

Pop Up Europa wordt normaal feestelijk afgesloten, maar de huidige coronamaatregelen laten dat jammer genoeg niet toe. Door het enthousiasme van de kinderen, werd het toch nog een mooie afsluiter van het project.

Van 1 tot 28 februari streek Pop Up Europa neer in Mol met tal van activiteiten. Je kon op verschillende manieren Europa ontdekken: een tentoonstelling in de bib, comedy, lezingen, workshops, beertasting, grabbelpasactiviteiten, een online fuif, een Europees menu in Ten Hove,...

Tijdens deze activiteiten leerden Mollenaars Europa beter kennen. De leerlingen en leerkrachten van verschillende Molse scholen ontdekten Europa bovendien in de klas. Met de kraslotenactie en etalagequiz kon je dan weer een mooie Europafiets winnen.

Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen, in samenwerking met gemeente Mol om Europa dichterbij de burger te brengen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto