Het Dierenthuisje in Geel-ten-Aard is enorm gegroeid.  Het bekende dierenasiel is al 11 jaar actief.   Sinds de verhuis naar de grotere locatie aan Rendersvensedijk, bartst het al uit haar voegenSonja van 't Dierenthuisje : 'Recent hebben nog 41 katten binnengekregen van 2 'miserie-adressen'.  We zoeken  mensen die mee willen instaan voor dagelijkse werkzaamheden maar daarnaast zoeken we ook een aantal mensen die gewend zijn om een verantwoordelijke functie uit te oefenen en leiding te nemen.

Iedereen die bij Het Dierenthuisje helpt doet dit volledig vrijwillig en met een zekere ideologie voor ogen. Wil jij ook de wereld mee wat aangenamer helpen maken door wat te betekenen voor de zwaksten van onze maatschappij zonder menselijke stem, zijnde de dieren? Lees dan de vacatures even door. Mogelijk ben jij wel de persoon die we zoeken.

Met dagelijkse taken wordt ondermeer bedoeld: administratie, verzorging dieren (socialisatie, wandelen,enz), poetsen verblijven, foto's en ander beeldmateriaal maken en vele andere erg uiteenlopende klussen en taken.

Als dit je aanspreekt, neem dan zeker contact met ons op. We bespreken samen wat jouw en onze verwachtingen zijn en zoeken voor jou een gepaste tijdsbesteding,' besluit Sonja.

Kijk op Het Dierenthuisje - bel Sonja  0476/95.19.98
info@hetdierenthuisje.be