U bent hier

’t Gerief werft 250e medewerker aan

Herentals
04.06.2013 - 16.48u
Door: Franky Van Leeuwen

Dienstenchequebedrijf ’t Gerief maakte een groeispurt! Het bedrijf bereikte op maandag 3 juni de kaap van 250 medewerkers. Het grootste deel zijn huishoudhulpen die poetsen bij klanten thuis (218) en er werken reeds 22 medewerkers binnen de Strijkdienst.  De overige medewerkers werken binnen de omkadering.   In het voorjaar ging ’t Gerief in samenwerking met haar eigen medewerkers, op zoek naar gemotiveerde collega’s. Het bedrijf organiseerde jobdagen en ging in op initiatieven van VDAB.

Niet zonder resultaat, in 2013 startten er maar liefst 22 nieuwe medewerkers.   Op 3 juni startten er op 1 dag maar liefst 3 nieuwe medewerkers: Peggy Galopin (Huishoudhulp, Lille), Christa Vennekens (Strijkster, Lille) en Rudi Van den Eynden (Chauffeur, Olen).  De nieuwe collega’s kregen een verwenpakket van ’t Gerief én 2 sessies ‘rugscholing’ aangeboden door Sportmedische Studio Olympia  Vorselaar. 

Een aantrekkelijk en waarderend personeelsbeleid 

Het geheim van de groei zit wellicht in het personeelsbeleid. ’t Gerief vindt het evident dat
medewerkers correcte loonsvoorwaarden krijgen. Minstens zo belangrijk zijn de algemene
arbeidsvoorwaarden die maken dat mensen graag werken bij ’t Gerief. De omkadering maakt tijd voor de mensen: ze vangen hen op bij de start en bij vragen, organiseren overleg, bieden 
ondersteuning.   ’t Gerief investeert in het welzijnsbeleid en biedt onder andere opleiding rond ergonomie, rugscholing, productkennis.

Groeispurt goed voor klanten
Door de groei kon ‘t Gerief meer klanten helpen en een belangrijk deel van de wachtlijst verwerken. Klanten die op zoek zijn naar hulp in huis kunnen zich aanmelden bij ’t Gerief.

En nu?
’t Gerief groeit verder. De komende weken zijn, in alle gemeenten waar het bedrijf actief is, nieuwe opstarten van huishoudhulpen gepland. De Strijkdienst breidde uit met een Strijkpunt in het hoofdkantoor in Herentals.  Sinds 3 juni kan iedereen er terecht met hun strijkgoed.
Iedereen is dus volop welkom bij ’t Gerief: zowel klanten als sollicitanten.

Meer info? Neem contact op met Hans Bouwen, directeur of Ann Herdewyn, stafmedewerker via:
014 – 28 57 57 of info@tgerief.be.  

Op de foto :  - Foto van de coaches met hun drie nieuwe collega’s, van links naar rechts: An Bauweraerts (coach strijkdienst), Christa Vennekens (strijkster, Lille), Peggy Galopin (huishoudhulp, Lille), Cathy Bos (jobcoach) en Rudi Van den Eynden (chauffeur, Olen).
- Foto van de opening van het nieuwe Strijkpunt Herentals (Lichtaartseweg 22) - / FvL.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto