Uit de media weet je ongetwijfeld ook dat er zich in de (amateur)cultuursector een ware financiële ramp aan het voltrekken is... 'Fanfare De Berthoutzonen is best een 'gezonde' vereniging, maar toch hebben we jaarlijks een hoop centjes nodig om onze werking te kunnen betalen.

Kortom, het niet organiseren van de Mossel-driedaagse is geen optie ... we toveren ze dan ook om in een afhaalrestaurant of take away.

Je zult langs kunnen komen in de parochiezaal van Hallaar om je bestelling, warm of koud, af te halen op:

vrijdagavond 4 september vanaf 17u00 - zaterdag 5 september vanaf 11u30 -zondagmiddag 6 september vanaf 11u00

Via mosselen.berthoutzonen.be kun je je inschrijven en je keuze maken van wat je wil eten en wanneer je komt afhalen (tijdssloten van 15 minuten).

De vol-au-vent hebben we dit jaar achterwege gelaten en we gaan volop voor lekker stoofvlees. Frietjes of brood horen er ook bij. Onze vegetariërs laten we ook dit jaar niet in de steek.

Ons traditioneel pastagerechtje is technisch wat moeilijker en daarom hebben we gekozen voor een heerlijke chili sin carne, Mexico op het bord zonder vlees. En als dessert is er traditiegetrouw zelfgebakken taart !

Wist je dat?

We echt moeite hebben gedaan om te kijken hoe we de afvalberg konden verkleinen?

Met een take away-concept is dat niet makkelijk. Maar de ecologische impact proberen we alvast te beperken door karton en papier te gebruiken en aluminium voor de warme gerechten.

Aluminium? Als je dit even afwast en in de PMD gooit dan is dit 100% recycleerbaar en kan men het hergebruiken, zo krijg je je afval misschien wel terug als onderdeel van je nieuwe aluminium ramen.

Je best een plooibox of een koelbox (zonder koelelementen) meebrengt zodat je maaltijd langer warm blijft? Een extra koelbox (met koelelementen) voor je witte wijn, rosé wijn of bier is uiteraard ook een prima idee!

Je warm en koud tegelijk kan bestellen?

Je, in geval van moeilijkheden bij de online bestelling, ons kan bereiken op het nummer 0468-053759 (dagelijks tussen 18 & 20u)?
Hopelijk ben je in de buurt op 4, 5 of 6 september en wil je ons ook op deze manier een financieel duwtje in de rug geven!

We beloven je in ruil niet alleen onze gekende service (in een ander kleedje) en lekkere mosselen, maar ook onze eeuwige dankbaarheid om ons te steunen.'