BN (Bekende Netelander) Jimmy Verwimp (47) uit de Keizerstede is opgegroeid in een ondernemersgezin. Z'n vader Julien runde in de jaren 70-80-90 de bekende Depannage Gimini Verwimp met een uitgebreide dienstverlening in heel de provincie Antwerpen. 

'De toekomst lachte me toe, want ik zou het takelbedrijf van m'n pa verderzetten', vertelt Jimmy Verwimp. 'Tot het noodlot me toesloeg. Op 5 augustus 2004 was ik op de pechstrook van de E34 een gestrande wagen aan het verhelpen, toen een truck waarvan de chauffeur in slaap gevallen was, me aanreed. Maandenlang lag ik in het UZLeuven met daarna nog een jaar revalidatie.

We zijn daarna met ons bloeiend taxibedrijf Taxi Jimmy Verwimp Luchthavenvervoer begonnen.

M'n passie voor pechverhelping en mensen in nood helpen, is gebleven.  Daarom ben ik met m'n zoon Kobe (19) opnieuw met de Takeldienst Jimmy Verwimp & Zn Gimini gestart. Kobe studeert nog electromechanica aan Thomas More in Geel.

Samen met m'n echtgenote An runnen we nu 24/24 - 7/7 twee bedrijven : taxi- en takeldiensten.'

Opnieuw een takeldienst in Neteland : dichtbij, goedkoper en efficiënter

'We investeerden in een hypermoderne Mercedes-Benz Truck CTT met alle hi-tech snufjes die een snelle én kwaliteitsvolle depannage garanderen. Opnieuw een takeldienst pechverhelping in Neteland, dichtbij en dus goedkoper voor iedereen. 

We zorgen ook voor de correcte repatriëring, als dat nodig is na een ongeval', besluiten zaakvoerders Jimmy & An Verwimp.

'Takeldienst Jimmy Verwimp & Zn werkt samen met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen, hulpdiensten en overheden.'

Taxi- en Takeldienst Verwimp service én kwaliteit op één adres :

Je kan ons 24/24 - 7/7 bereiken langs 0475-51 70 92 - Noordervaart 9, Herentals jimmy.verwimp@skynet.be