Tot 10 juli organiseert TC Olen haar 9e editie van de Argenta Olen Trophy. Het is een jeugdtornooi met voor het tweede jaar op rij een bijzondere reeks. Er zijn drie reeksen, de Ethias Tour Enkel, Ethias Tour Dubbel en Belgian Circuit .

Inschrijven voor Ethias Tour Enkel en Dubbel kan vanaf 8 tot 18 jaar.

TC Olen

De tennisclub in Olen bestaat dit jaar 44 jaar. Tijdens de negende editie van het jeugdtornooi voegen ze na de succesvolle editie van vorig jaar opnieuw een reeks uit het Belgian Circuit toe aan het programma. 'Dit keer met een ster meer' zegt Stijn Neefs, wedstrijdleider en bestuurslid van TC Olen.

Belgian Circuit

Tijdens het Belgian Circuit spelen de heren voor de prijzenpot van 3150,00 euro. Dit jaar hebben we opnieuw een zeer sterke tabel, met o.a. Olivier Rojas, Gregory Vandewouwer, Niels Cleeren en Zian Vanderstappen. Ook de verdedigende kampioen Stijn Meulemans is opnieuw van de partij.

Met 29 inschrijvingen doen we heel wat beter dan vorig jaar, vertelt Stijn Neefs enthousiast. Agnes Janssens, een Olense kunstenares, ontwierp dit jaar een unieke trofee voor de winnaar.

Praktisch
Tot zondag 10 juli  - Plaats: TC Olen - Kappellekensstraat 25, 2250 Olen
Voor wie: 8 - 18-jarigen kunnen zich inschrijven voor Ethias Tour Enkel en Dubbel, iedereen kan komen kijken naar de wedstrijden.

TC Olen
Stijn Neefs is de wedstrijdleider van de Argenta Olen Trophy. TC Olen is een tennisclub gelegen in Olen. Ze hebben een actieve jeugdwerking waardoor jonge spelers kunnen tennissen in de club. Ze geven tennislessen aan zowel kinderen als volwassenen. Er zijn ook padelpleinen en pétanque-banen aanwezig.