U bent hier

Te veel gekwetsten doen SKS Herentals de das om op St-Dimpna

Herentals
04.02.2018 - 12.42u
Door: Mark Jaspers

Het was al flink puzzelen voor de trainer van SKS Herentals om een waardig elftal tussen de lijnen te krijgen om de leider partij te geven.

Net voor aanvang van de wedstrijd moest er iemand met ziekte afhaken, tel daar nog bij een kwetsuur aan de buikspieren voor keeper Jens Maes (20'), en het gekwetst uitvallen van nog 2 spelers tijdens de wedstrijd en een rode kaart na 18 minuten, dan kan je de einduitslag van 10-0 een beetje in de juiste context zien.

Het begon nochtans niet slecht voor SKS. Na 15 min 1-0 achter met vlak erop een kans op de 1-1. Enkele minuten later waren er de rode kaart en het verlies van de gekwetste doelman Maes, wat resulteerde in een 2-0 ruststand.

Na de rust vielen er rond de 50e minuut 2 doelpunten. Wedstrijd gespeeld. Sportief manager Steven Haest was wel vol lof over de 200 % inzet van zijn team. Niemand kon iets verweten worden.

Steven Haest sportief manager : 'Ondertussen wordt al volop gewerkt aan een waardig elftal om volgend jaar bovenaan mee te kunnen draaien in 4e provinciale, want bij de degradatie heeft men zich al neergelegd en worden het nog 10 wedstrijden waar de jongens er nog het beste van gaan maken'.

Volgende week zaterdagavond is er de derby thuis tegen Noordstar. 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto