Op zondag 26 november zijn de Lilse Bergen alweer dé place to be voor wie houdt van het betere bochtenwerk, modder en spektakel. Want dan strijden de aspiranten, amateurs en masters voor de titel van Belgisch kampioen. Gaat u kijken? Spot dan zeker de truitjes van Kenny Geluykens, provinciaal kampioen én Europees kampioen in Tabor en zijn Team 2275. Want daarop blinkt de komende 2 jaar het logo van Heylen Vastgoed.

Team 2275 - Wechel represent!

Kenny Geluykens: "Ik ben heel blij dat Heylen Vastgoed zijn schouders zet onder onze crossploeg Team 2275. We zijn amateurrenners en combineren de cross met een vaste job. Toch is de fiets ons leven. We trainen elke vrije seconde en staan elk weekend aan de startmeet van een wedstrijd.

Hoe Johan Heylen bij ons terechtkwam?

De naam 2275 verwijst naar de postcode van Wechelderzande, zeg maar Wechel, waar ook Johan van afkomstig is. Hij volgt de koers op de voet. Een gemeenschappelijke vriend stelde ons aan elkaar voor. En de rest is geschiedenis."

Alle hoop op het kampioenschap

Kenny: "Het kampioenschap in Lille op 26 november is iets speciaals, want dan koers ik voor eigen volk. Dat geeft extra energie en tegelijkertijd meer stress. Ik ben daar al een paar jaar als tweede geëindigd. Mocht ik dit jaar als eerste over de finish rijden, zou dat een mooie beloning zijn voor het harde werk. Tot nu toe won ik alle wedstrijden van het seizoen. Mijn benen zijn goed, de focus is er. Nu is het duimen voor de gezondheid en dan kan het alleen maar meezitten."

Tot op het BK in Lille!