Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TECH Belgium: 's werelds grootste digitale universiteit

Tech Belgium

Met een academisch aanbod van meer dan 10.000 programma's, een aanwezigheid in meer dan 150 landen en een 100% online methodologie, wil TECH Belgium de fundamenten van het traditionele onderwijs doorbreken en de academische en professionele ontwikkeling van duizenden studenten mogelijk maken.

'TECH University of Technology heeft zich gepositioneerd als de grootste digitale universiteit ter wereld dankzij haar brede scala aan graden en haar innovatieve academische methodologie. Met haar komst naar België opent zich een nieuwe kans voor alle professionals, studenten en personen die een beslissend concurrentievoordeel willen behalen in hun carrière.

De OESO schat dat de kansen op een baan met een postgraduaat aanzienlijk toenemen. Dit is een ander symptoom van het belang van dit type diploma op de arbeidsmarkt, dat vaak de doorslag geeft bij de keuze van een kandidaat of het verkrijgen van een promotie. Om deze reden is TECH doorgebroken op het universitaire academische toneel en garandeert 99% inzetbaarheid voor al haar afgestudeerden op basis van technologische innovatie en geavanceerde onderwijsmethoden.

"De kansen op een baan nemen toe als je een postgraduaat hebt. TECH biedt toegankelijk, modern hoger onderwijs dat aangepast is aan alle beroepsprofielen".

Het doel van de Technische Universiteit is dan ook het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs dat een doorslaggevend verschil maakt in de professionele ontwikkeling van haar studenten. Met meer dan 10.000 universitaire graden, beschikbaar in meer dan 10 verschillende talen, zijn er programma's gaande van Gezondheidswetenschappen tot Communicatie of Onderwijs, langs faculteiten zoals Business School, Informatica, Design, Onderwijs en zelfs Videogames.

De instelling bestrijkt een belangrijk academisch aanbod, aangepast aan de individuele behoeften van de eigen studenten. Er zijn onder andere bachelordiploma's, officiële masterdiploma's en grootmeesterdiploma's voor degenen die een brede verbetering van hun competenties zoeken, terwijl de Universitaire Experts en Universitaire Cursussen een uitputtende ontwikkeling van meer specifieke kennisgebieden bieden.

De docenten die verantwoordelijk zijn voor al deze graden zijn ook een garantie voor kwaliteit, aangezien het gaat om meer dan 5.000 professionals die deskundig zijn op hun kennisgebied. Professoren, afdelingshoofden en vooraanstaande academici vormen een multidisciplinair docentencorps, dat de programma's een uniek praktisch perspectief biedt voor elk behandeld onderwerp.

De educatieve elite binnen ieders bereik

Het doel van de Technische Universiteit is om eliteonderwijs voor iedereen te kunnen aanbieden. De Financial Times erkende het als een van de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa en Forbes beschouwt het als "De beste digitale universiteit ter wereld".

De erkenning is zo groot dat TECH zich heeft gepositioneerd als de Officiële Online Universiteit van de NBA, met een verscheidenheid aan exclusieve academische programma's gericht op de gezondheids-, atletische en zakelijke kanten van de sport. Dit is een uitzonderlijke kans voor mensen die zich willen specialiseren in de sportsector, met onderwijsmiddelen van het hoogste niveau.

"Forbes erkent TECH als <<De beste digitale universiteit ter wereld>> en wordt volgens de Financial Times een van de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa."

Het hoge percentage inzetbaarheid is een van de belangrijkste motivaties voor studenten om voor TECH te kiezen. 99% van de TECH afgestudeerden vindt werk in minder dan een jaar, wat het belang aangeeft van geavanceerde en uitgebreide studies in de huidige competitieve arbeidsmarkt.

Innovatieve onderwijsmethode

In de loop der jaren heeft TECH haar werkmethode geperfectioneerd, gebaseerd op Relearning. Dit is een leersysteem gebaseerd op de herhaling van de kerninhoud van elke syllabus, samengevat door de materiedeskundigen die deze hebben gecreëerd. De leerling kan deze inhoud zo vaak als hij wil herhalen, wat leidt tot een meer organische assimilatie van de sleutels en technieken die relevant zijn voor elk programma.

Dit betekent dat studenten niet buitensporig veel studie-uren hoeven te maken of een zware onderwijslast hoeven te dragen bij het aanpakken van de graden. Bovendien wordt een hoog percentage van de inhoud van elk programma in een multimediaal formaat aangeboden, wat leidt tot veel visueler en directer leren.

Gebaseerd op Miller's competentiemodel, bevat TECH talrijke gesimuleerde cases, praktijkvoorbeelden en scenario's uit het echte leven in elk programma. Dit zorgt ervoor dat de student niet alleen de opgedane kennis integreert, maar ook weet hoe deze toe te passen in zijn werkveld.'

Tech Belgium

Deel dit artikel