Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Technigroup uit Herentals behaalt Label Sportbedrijf

Technigroup Sportbedrijf 25

Technigroup uit Herentals besteedt enorm veel belang aan de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers. Onder meer door hen aan te zetten tot sport en bewegen. Hun inspanningen worden nu bekroond door het officieel Label Sportbedrijf van Sport Vlaanderen.

Veel Vlaamse dertigers en veertigers hebben moeite om hun sport te combineren met werk en gezin. Om bedrijven te stimuleren om hun werknemers hierin te ondersteunen heeft Sport Vlaanderen het label van Sportbedrijf in het leven geroepen.

 

Luc Vermeulen, HSEQ manager (Health, Safety, Environment and Quality) bij Technigroup, heeft het Label Sportbedrijf met open armen in ontvangst genomen. “Bij Technigroup hebben we een hoop sportievelingen in de rangen. Veel van onze collega’s zijn in hun vrije tijd enorm actief. Ze beoefenen allerlei soorten sporten: er zijn fervente wielrenners, veel vrouwelijke collega’s zijn actief in de paardensport en we hebben zelfs collega’s met een professioneel sportverleden. Al onze ideeën en initiatieven hebben we in een leuk sportbeleid gegoten, waarvoor we nu worden beloond met het Label Sportbedrijf.”

 

Het begon met enthousiaste Technigroupers

“In 2021 hebben we met een aantal collega’s onze eigen wielertenues ontworpen in samenwerking met Vermarc Sport. Kort nadien werd de eerste route uitgestippeld en scheurden onze Technigroupers door de Kempen tijdens een eerste gezamenlijke fietsrit. Dit viel zo in de smaak bij de collega’s dat we al snel andere initiatieven organiseerden zoals een groepswandeling, loopevenementen en sportieve teambuildings zoals een padeltoernooi.”

“Sinds 2021 nemen we ieder jaar deel aan de Antwerp 10 Miles. In 2023 namen we ook deel aan de Antwerp Marathon.

Alle Technigroupers zijn vrij om bij te dragen aan ons sportbeleid. Zo vertegenwoordigen we verschillende afdelingen en sporten. We bekijken ieder jaar opnieuw naar welke evenementen er veel vraag is, zodat we zoveel mogelijk collega’s aantrekken om mee te doen.

We kunnen rekenen op enkele sportambassadeurs die het touw trekken om evenementen te organiseren en collega's in te schrijven.”

 

Over Technigroup

"Technigroup uit Herentals is een waardengedreven KMO met familiaal karakter, gespecialiseerd in industriële koeltechniek, warmtepompen, HVAC (heating, ventilation & airconditioning) voor de industrie, explosieveilige installaties (EX en ATEX) en koelmachines op maat.

Vanuit onze vestiging in Herentals maken we met onze bedrijfszekere concepten, ons vaktechnisch onderhoud en onze snelle service het verschil bij internationale en lokale bedrijven in onder andere de voedingsindustrie, de (petro)chemie, de metallurgie, de nucleair sector, duurzame energiebedrijven (batterijtechnologie, waterstof en windenergie) en bedrijven actief in industriële nichemarkten."

Technigroup wielerploeg

Technigroup wielerploeg

Technigroup Padeltoernooi

Technigroup Padeltoernooi

Technigroup Label Sportbedrijf

Technigroup Label Sportbedrijf

Diamantstraat 3 , Herentals, België

Technigroup Sportbedrijf 25

Deel dit artikel