U bent hier

"Tejaterbende Oeps!" speelt 50e voorstelling : 'Ook Eekhoorns Plassen Soms'

Neteland | Olen
27.05.2019 - 19.55u
Door: Herman Gezelle

Vanaf zaterdag 1 juni brengt Tejaterbende Oeps! uit Olen een eigen creatie en tevens hun 50e voorstelling. 3 dertigers nemen samen met hun bezieler en oprichter van de theatergroep afscheid met “Ook eekhoorns plassen soms”.

Een boeiende, grappige, ontroerende voorstelling over groot worden, over afscheid nemen, over de grootste show op aarde willen maken, over durven en springen, over je-zelf zijn…
 
David, Carolien en Bart leerden elkaar 16 jaar kennen als jonge snaken bij Tejaterbende Oeps!  Samen met Wim, de oprichter en bezieler hebben ze heel wat theaterjaren op hun teller staan.
 
Nu ze 30 jaar geworden zijn, vonden ze het hoogtijd om een speciale afscheids-voorstelling te spelen. En ja Wim, de oprichter had de jongerengroep al langer verlaten maar had toch nog zin om mee te doen. En laat deze voorstelling nu net de 50e zijn…

Het verhaal :

'In een universum geplaagd door superhelden, socialemediamaniakken en een onverzadigbaar publiek maken drie absoluut normale mensen de theatrale balans op van hun voorlopige bestaan.

Geruggensteund door een bruisende mentor brengen ze een winderig en wervelend spektakel waarin ze zonder gêne en met grootse klasse de vele hoogtepunten van Tejaterbende Oeps oprakelen, en schrikken ze er niet voor terug om de smerigste toneelweekendroddels – die nooit doorverteld mochten worden – eindelijk aan de grote klok te hangen.

Verwacht u aan de mooiste monologen, dialogen, trialogen, de spannendste scènes, de grootste hits, de sensueelste songs, alles onthullende fysieke acts, vlammende onontvlambare gordijnen, weggeefacties van schattige huisdieren, volstrekt onbekende wereldburgers, de verborgen nucleaire kernkoppen in de militaire kelders onderin het gebouw, de drooglegging, de voorspellingen van Nostradamus, een heel snelle kledingwissel, iemand die pikante dingen eet en zich daarna slecht voelt, een paar traantjes, een spoedopname uitgevoerd door het Rode Kruis van een flauwvallend publieksmens, een vier-sterren recensie, het uiteenvallen van eeuwige vriendschap, een vervroegd pensioen, een fikse ruzie, ambras, gevloek, een dikke pets op iemand zijn tjaffel, een plotse improvisatie, iemand die zich verslikt van het lachen, twee gele kanaries, een badpakkenspecial en iemand die al buikdansend met een levende boa over het slappe koord loopt.

Beleef dit alles vanuit de volstrekt veilige positie van uw rode pluche zetel, geniet en leun achterover, maar niet te ver want dat ziet er altijd heel akelig uit.'

Info en reservaties voor deze jubileum-voorstelling : Tejaterbende Oeps.

Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Wikipedia, de populaire online encyclopedie, wordt 20

Wikipedia, de populaire online encyclopedie, wordt 20
Internationaal | Nationaal 15.01.2021 - 07.58u

Grondwettelijk Hof: digitale vingerafdruk mag op elektronische identiteitskaart

 Grondwettelijk Hof: digitale vingerafdruk mag op elektronische identiteitskaart
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 15.01.2021 - 00.08u

Zaal De Waai in Geel en De Zoerla in Westerlo worden vaccinatiecentrum

Zaal De Waai in Geel en De Zoerla in Westerlo worden vaccinatiecentrum
Geel | Herselt | Hulshout | Kempen regio | Laakdal regio | Westerlo 14.01.2021 - 22.34u

Vlaamse Waterweg : 'Binnenvaart regio Kempen status-quo ondanks Covid-19'

Vlaamse Waterweg : 'Binnenvaart regio Kempen status-quo ondanks Covid-19'
Kempen regio | Neteland | Olen | Vlaanderen 14.01.2021 - 19.36u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto