U bent hier

Telcom boost samenhorigheid met sokken

Kempen regio | Vlaanderen
19.11.2020 - 17.54u
Door: Lex Verellen

In deze tijden waarin COVID19 het bedrijfsleven dooreen schudt is het meer dan ooit belangrijk om talent gezond en aan boord te houden en in te zetten op teamgeest.

Dat dit ook mogelijk is met eenvoudige maar warme ingrepen bewijst Telcom, de specialist in groene energie en nutsvoorzieningen uit Hulshout. Zij bezorgden deze week alle medewerkers een attentie om hen te danken voor hun inzet en flexibiliteit tijdens deze moeilijke tijden. Telcom liet eigen sokken maken voor iedere medewerker

Sokken... het lijkt banaal maar het initiatief krijgt veel bijval. "De idee om eigen sokken te laten ontwerpen kwam bij mij op tijdens de eerste corona-lockdown", vertelt zaakvoerder Elke Oris.

"Ik bracht onze medewerkers thuis paaseitjes en merkte dat velen ook thuis onze Telcom-shirts droegen. Dat zijn niet direct de goedkoopste producten en aanvankelijk stond ik daar sceptisch tegenover.

Maar toen zag ik de voordelen ervan: als onze werkkledij dan toch zo comfortabel is, waarom zouden we er dan onze naamsbekendheid en onze teamspirit niet mee kunnen boosten...

Zo hebben we vrolijke sokken laten ontwerpen met ons logo erop. Een extra paar sokken is altijd handig... het is iets wat iedereen nodig heeft, kwaliteitssokken geven warmte en bescherming aan je voeten. En kleurrijke sokken mogen gezien worden!"

Het blijft niet bij sokken. "We zijn een toffe sweater aan het ontwerpen waarmee onze medewerkers kunnen sporten of ergens iets kunnen gaan eten of drinken in de privésfeer. Wij kunnen altijd mensen gebruiken en door een toffe groepsgeest uit te stralen, hopen we mensen te overtuigen om bij Telcom te komen werken."

Telcom stimuleert haar medewerkers ook om gezonder te leven, omdat gezond blijven nu erg actueel is. "Daarom zit er ook fruit in de attentie die we lieten bezorgen.

Maar we gaan verder dan dat. Onze eerste personeelsleden krijgen rookstopbegeleiding. Als dat aanslaat, trekken we dat voor iedereen die dat wenst open. Telcom is sponsor van triatleet Jonas De Wachter uit Boom en hij zal onze mensen begeleiden om een beter niveau te behalen met fietsen of hardlopen.

En we gaan ook weer elke week een fruitmand op kantoor zetten. Met deze kleine attenties willen we onze appreciatie uitdrukken" aldus Elke Oris.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto