'Temperament' breekt helemaal door als niet te missen netwerkavond met cultuur én gastronomische hoogstandjes. Organisator Wim De Groof (Brass aux Saxes) presenteert het allerbeste van Kommil Foo samen met de regerende wereldkampioen fanfare-orkesten.


Woensdag stelde Temperament.be in het Bedrijvencentrum Geel haar programma voor de editie op 25 april voor.

Het bekende duo Kommil Foo brengt 2 unieke concerten in de Kempen met begeleiding van het 50-koppige Fanfareorkest Brass-aux-Saxes.

Broers Raf en Mich selecteerden een muzikale ‘best of’ uit hun theatershows en vertolken hun beklijvende songs in nieuwe, verrassende arrangementen met groot orkest.

De concerten vinden plaats op 25 april in De Zoerla (Zoerle-Parwijs, Westerlo) om 20u (mét netwerk, meet&greet en culinaire hapjes).

Op 27 mei concerteren ze in CC Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) om 20u.

Straf netwerken met Kommil Foo op 25/4 in Zoerla Westerlo
Kommil Foo is entertainment van de bovenste plank. "Met een kaars, een klerenhanger en een jas sorteren ze meer effect dan de meeste Amerikaanse filmregisseurs met een miljoenenbudget." (DM).

Hun shows in Vlaanderen en Nederland zijn dan ook keer op keer uitverkocht.

Fanfareorkest Brass-aux-Saxes, de regerende wereldkampioen fanfareorkesten, en dirigent Jan Van Hove staan in voor de begeleiding.

Brass-aux-Saxes is de regerende wereldkampioen fanfareorkesten in de 1e divisie. Het 50-koppige orkest o.l.v. chef-dirigent Jan Van Hove behaalde deze prestigieuze titel tijdens de World Music Contest in het Nederlandse Kerkade in 2009, de Olympische spelen van de blaasmuziek.

De musici zijn afkomstig uit alle Vlaamse provincies en behaalden een diploma aan de muziekacademie of het conservatorium. Dirigent Jan Van Hove (°1970) studeerde trompet aan het Lemmensinstituut in Leuven. Hij behaalde er de graad van meester in de muziek.

Het orkest deelt geregeld het podium met (inter)nationaal vermaarde muzikanten als Stefan Jerzierksy (VS), Harry Bradford (UK), Raymond van het Groenewoud, Bert Joris, Ludo Mariën, Anneke Luyten, ...

Pittige partners

Temperament 2013 is trots om samen te werken met :

Keukens Van Lommel (main partner) en event-partners :
Henco, Laeta Mensa catering services, Brouwerij Haacht, Nnieuws.be/ ThalsFM, Geel FM en Tekstkar.

Temperament biedt B2B-formules aan voor bedrijfspartners.

Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden :
wim@temperament.be
0474/41 63 41