Op zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert Tennisclub Laakdal en het feestcomité voor de eerste keer een grootse tennisbenefiet ten voordele van het scholenproject in Haïti, opgedragen aan de vorig jaar overleden studente Stephanie Caers.

Op 16 april 2011 verloor Stephanie op amper 20-jarige leeftijd het leven in een tragisch ongeval. Ze droomde ervan iets te betekenen voor kansarme kinderen in de wereld.

Haar ouders beslisten meteen een deel van haar spaargeld weg te schenken aan een goed doel. De keuze was dan ook snel gevallen op Cunina uit Geel.

Cunina investeerde het geld ondertussen in de heropbouw van een school in Mombin Crochu, een stad  in het binnenland van Haïti. Eén klaslokaal ervan draagt reeds de naam van Stephanie. Er werd een foto van haar opgehangen vooraan in de klas.
 
Dankzij de bijdragen van de deelnemers aan het tennisbenefiet kan het klaslokaal verder worden ingericht en het gebouw verder uitgebreid tot een volwaardige, moderne school.

Vanaf zaterdag 24 maart om 16u tot zondag 25 maart 17u kan iedereen de tennisterreinen huren per uur. 
Dit kan zowel als privé persoon, als vriendengroep of als bedrijf.

Terplaatse kan men onderandere genieten van een Cava & oesterbar, een gezellig eetfestijn tennis (uiteraard!) en voor de kinderen staat er een springkasteel en wordt er voor  randanimatie gezorgd.