Van zaterdag 28 januari tot en met zaterdag 4 februari 2017 organiseert tennisclub Windekind haar 30e Lichtmistornooi in Vosselaar.  Dit dubbeltornooi is voor de Kempense tennissers een begrip geworden.

Het Lichtmistornooi in Windekind heeft een maximale bezetting van 120 dubbels, verdeeld over 6 reeksen.  De deelnemers spelen een ganse week voor de titels op de drie indoorterreinen van Sportclub Windekind.

De inschrijvingen voor het tornooi lopen ieder jaar vlot en voor deze 30e editie verwachten ze niets anders. 

Op de finaledag, zaterdag 4 februari om 16u , organiseert de tennisclub een demonstratiematch met Dick Norman, een voormalig Belgisch prof-tennisspeler sinds 1991.

Hij is een linkshandige speler en valt met zijn 2,03 meter lengte goed op. Normans belangrijkste feit uit zijn carrière was zijn verrassende vierde ronde op Wimbledon in 1995, waarbij hij zich onder andere langs Pat Cash en Stefan Edberg tenniste.

Daarnaast wist hij in 2009 de dubbelfinale te bereiken van Roland Garros en de halve finale van Wimbledon, beide met Wesley Moodie. Meer over Dick Norman: http://www.dicknorman.be/

Dick Norman speelt in een heren dubbel met de trainers van onze nieuwe 'Tennisschool Darmont'.

Nadien krijgt de aanwezige jeugd de gelegenheid zich op het terrein te meten met Dick Norman.

Een signeersessie met de nodige foto's moet dit uniek evenement voor de jeugd maken tot een echt clubfeest.

Pannenkoeken tijdens de tennisfinales

Op zaterdag 4 februari staan vanaf 18u de finalisten klaar voor de finales . Supporters en deelnemers worden traditioneel vanaf 18u verwend met de lekkerste pannenkoeken.

Alle aanwezigen kunnen hiervan gratis genieten.Pannenkoeken horen nu eenmaal bij Lichtmis.

Verder op het programma.

Op de openingsdag , zaterdag 28 januari , is er na de wedstijden een fuif, de toegang is gratis. Vanaf 19u staat onze DJ ONNO klaar om alle leeftijden te vermaken met een lekkere brok muziek.  Onze sponsors worden verwend op zondag 29 januari . We bieden hun een heerlijke brunch aan in het naast Windekind gelegen , petit restaurant "3sens" .

Tennisschool Darmont

De tennisclub van Windekind gaat vanaf 2017 in zee met Frederik Darmont en lanceert de "Tennisschool Darmont" .

Wedstrijdleiding en info
Marianne Gevers
wedstrijdleider
35e jaar Sportclub Windekind
34e jaar sportverantwoordelijke Windekind
30e editie Lichtmistornooi

Antwerpsesteenweg 11
2350 Vosselaar
Tel 0478 20 40 40 42

info@windekindsport.be

http://www.windekindsport.be