Vorm van verandering in kwetsbare schoonheid (Textielkunst). We staan er in tijden van Primark, Zeeman en Zalando niet meer bij stil, maar textiel voert de mens terug naar zijn wortels, het was een basisbehoefte van het eerste uur.

En opvallend: al heel snel, ook in de oudste culturen, vond de primitieve mens het nodig om zijn weefsels te versieren en te verfraaien.

Vanuit diezelfde basisbehoefte zijn onze leden aan de slag gegaan met naald en draad. De deelnemers aan dit kunstproject hebben ieder hun eigen kunstwerk gemaakt, die door artistiek begeleider Sylvain Vaes tot één groot vrouwelijk geheel werden samen gebracht.

Ook het beeld van de vrouw ontbreekt niet in deze tentoonstelling. Hiervoor zorgden ook onze leden, jong en oud en atelier Hagelbos; Dit kunstproject kon maar tot stand komen met : de hulp (toelage kunst en cultuur) van de stad Geel, atelier Hagelbos (MPI Oosterlo). De inzet van de klas van het 6de jaar Boekhouden en Kantoor van GO Geel die mee zorgden voor de promotie van deze tentoonstelling. En last but not least, met de enorme inzet van onze leden.

De tentoonstelling loopt vanaf 9 december 2017 tot 27 januari 2018 tijdens de openingsuren van de bibliotheek.