Volgend weekend starten de eindrondes voor bijkomende stijgers en dalers in de provinciale voetbalreeksen. Een aantal ploegen uit het Neteland moeten nog zwaar aan de bak. De meeste clubbesturen kijken al dan niet tevreden terug op het voorbije seizoen. Het was een merkwaardig seizoen waarbij bij KFC Netegalm en KFC Itegem zelfs de voetbalschoenen definitief werden opgeborgen en er een einde kwam aan een rijke en vooral volkse voetbalgeschiedenis.

Rode draad in het voetbalseizoen vormen de Herentalse clubs Noordstar, VC Herentals en SKS Herentals. Noordstar kroonde zich tot kampioen in vierde provinciale D maar krijgt geen derby tegen SKS Herentals. De derde provincialer haalde het niet op de laatste speeldag en zakt naar vierde provinciale. VC Herentals kon zich redden in eerste provinciale. Ook AC Olen speelde kampioen en maakt de derbyreeks in 2e provinciale volgend seizoen nog groter.

 Een aantal clubiconen zoals doelman Danny Van Hove van KFC Lille en kapitein Bart Piron van OG Vorselaar namen afscheid van het 'betaald voetbal'. De volgende dagen blikken we vooruit op de eindronde en achteruit op een bewogen seizoen.