Door een tip van een alerte inwoner en na verder onderzoek van de politiezone werd een verdachte van werfdiefstallen geïdentificeerd. Het gaat om W.T., een 20-er uit Geel. Hij wordt verdacht van een twintigtal werfdiefstallen en van een diefstal bij een horecazaak. Bij een huiszoeking werden de gestolen goederen aangetroffen.

De man werd door het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Hij werd onder strikte voorwaarden vrijgelaten. Het strafonderzoek wordt verdergezet.

Slachtoffer?
De politie heeft een inventaris en een foto-overzicht opgesteld van al deze goederen. Dit foto-overzicht kan je raadplegen op de website van de politiezone www.pzglm.be. Zijn er recent in jouw werf zaken gestolen en herken je ze op het foto-overzicht?

Bezorg dan per mail aan eddy.lenaerts@pzglm.be het nummer van het voorwerp dat vermeld staat in het overzicht en je contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer). Heb je nog geen aangifte van diefstal gedaan, vermeld dit dan ook. Heb je geen mail? Bezorg dan deze info aan je wijkagent.