Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Terugwedstrijd Play-offs Real ELMOS - My-Cars CHÂTELET

Real Elmos staat op één overwinning van de halve finale. 'Nog één keer de mouwen opstropen en met zijn allen knokken voor de overwinning', zegt Jos Willems pr van Real. 

'Na de prachtige 5 – 7 winst in Charleroi wil iedereen dat het lukt. Een heel team klaar om de buit binnen te halen. Na de finale van de beker kan dit een tweede mijlpaal worden in de clubgeschiedenis.

Eerst zal wel nog minstens één keer moeten gewonnen worden van Futsal MyCars Châtelet. En laten we toch ook niet vergeten dat die ploeg vorig jaar in februari nog met 2 – 9 kwam winnen in onze mooie sporthal. En uiteraard was dat ook nog oververdiend. De zwaarste thuisnederlaag in vele jaren, zelfs Anderlecht of Halle-Gooik zijn daar nooit in gelukt.

Maar het blijft een ploeg van alles of niks, toch zijn ze klaar voor de play-offs en werden er deze week grote plannen gesmeed in Charleroi, zij komen om te winnen.

De nummer vijf uit de competitie, want dat is Châtelet scoorde maar liefst 113 doelpunten, zo maar eventjes 14 meer dan onze gladiatoren. Anderzijds was hun verdediging vele malen zwakker dan die van Herentals. Slechts vier ploegen lieten er over een heel seizoen meer binnen.

Een uiterst offensieve ploeg dus, met heel veel aanvallend talent. Mooie, oudere topspelers. Onthoud de namen tegen morgen, Belgisch meest speciale spits Omar Rahou, de man met de onnavolgbare dribbels, ex-gouden schoen Dujacquier met zijn kanonschot en nog een andere, al wat oudere ex-gouden schoen, Karim Chabai, Braziliaan Aleixo (ex-Anderlecht) en uiteraard Yasin Qoli, vorig jaar nog in Herentals.

Een overwinning in de Sport Vlaanderen Arena en de halve finale plaats is de onze om dan op 12 mei thuis Anderlecht te ontvangen. Daar hebben we iedereen voor nodig en iedereen moet top zijn, ook onze supporters. Laten we er een groot feest van maken met veel volk op de tribune en veel inzet op het veld.

VOLGENDE WEDSTRIJD? ( bij winst )
12-05-2023/ VIP-DINER!
Real Elmos Herentals - RSCA Futsal

Deel dit artikel