U bent hier

Test- en triagecentrum Geel zoekt extra vrijwilligers

Geel | Neteland
19.11.2021 - 09.34u
Door: Herman Gezelle

Het test- en triagecentrum in Geel zoekt extra vrijwilligers. Door de hoge viruscirculatie nemen de medewerkers en vrijwilligers dagelijks meer dan 500 testen af in het test- en triagecentrum.

Het centrum wil de capaciteit nog opdrijven en hiervoor zijn extra vrijwilligers nodig. Misschien wil jij ook een handje komen toesteken? Meld je dan zeker aan!

Al sinds de zomer van 2020 houden vrijwilligers samen met de artsen, verpleegsters en twee medewerkers van de stad het test- en triagecentrum draaiende.

Onze vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in de strijd tegen het coronavirus.

Wil jij af en toe komen helpen in het triagecentrum? Registreer je via het formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding.

Het testcentrum zoekt dringend een extra administratief medewerker voor onmiddellijke indiensttreding met een voltijds contract van bepaalde duur. Meer informatie over deze vacature vind je op Vacatures stad Geel (hro.be).

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto