U bent hier

TEXT-IT verwelkomt Bart Daems als nieuwe Director Sales & Marketing

Herentals
16.01.2021 - 13.25u
Door: Mark Jaspers

Bart Daems (39) uit Noorderwijk is de nieuwe Director Sales & Marketing van de bekende Kempense onderneming TEXT-IT.
Het bedrijf uit Herenthout – gespecialiseerd in visuele communicatie en reclame – wil op die manier haar sterke positie in de markt verstevigen en verder uitbouwen.

"TEXT-IT bestaat inmiddels 14 jaar en groeide uit van een éénmanszaak in bijberoep tot een bloeiende kmo. Vandaag is TEXT-IT een professionele reclamepartner die elk offline reclameproject van A tot Z verzorgt; gaande van spandoekframes, lichtreclame tot wagenbelettering", licht CEO van TEXT-IT Angelo Wauters toe.

Ervaring

Kempenaar Bart Daems heeft de laatste jaren leidinggevende ervaring opgedaan in de domeinen sales en marketing bij kleine en grote bedrijven. Daarnaast is hij actief als ondernemerscoach in bijberoep; waarbij hij online marketingdiensten en verkooptrainingen verzorgt voor zelfstandigen en kmo's binnen de Kempen en daarbuiten.

Gezonde ambitie

TEXT-IT wil als onderneming sterk blijven inspelen op de actuele trends en vragen uit de markt.

"Met de komst van Bart halen we dan ook waardevolle kennis binnen sales en online marketing in huis. Dit zal TEXT-IT in staat stellen om onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen en plannen voor de toekomst te kunnen realiseren", besluit een enthousiaste Angelo Wauters.

Meer info over het bedrijf TEXT-IT uit Herenthout en hun activiteiten is te vinden op www.text-it.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto