TFE, gespecialiseerd in ICT-oplossingen, heeft sinds januari dit jaar het Zaventemse ICT securitybedrijf Netcure in handen. Beide bedrijven komen zo onder het toezicht van zaakvoerder Erik Bosmans.

Sinds 1999 spitst TFE zich toe op ICT-dienstverlening in de ruime zin. ICT-infrastructuur en cloud diensten zijn de expertises van het bedrijf uit Kasterlee. "De samenwerking was een logische stap voor ons, omdat we verder willen groeien als full service partner", aldus managing director Erik Bosmans. "TFE zet reeds jaren in op de beveiliging van ICT-omgevingen. Met de overname van Netcure willen we onze expertise op dat gebied uitbreiden."

Het Zaventemse Netcure is gespecialiseerd in ICT-security en werd opgericht in december 1997. Erik Bosmans, managing director van TFE, komt ook aan het roer van Netcure. De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd op het adres Corporate Village, Da Vincilaan 1 te 1930 Zaventem. Beide ondernemingen, TFE en Netcure, zullen dit adres als tweede vestiging gebruiken.

Duurzame samenwerking
TFE en Netcure gaan een samenwerking aan waarbij ieder verder zal concentreren op haar specialisatie. Netcure zal op termijn de ICT-security activiteiten overnemen en deze dienstverlening in naam van TFE verderzetten. Voor de bestaande klanten van Netcure verandert er niets in de huidige services en bestaande contracten. Netcure zal naast het bestaande gamma van producten en dienstverlening het aanbod verder blijven uitbreiden met ICT- en cybersecurity oplossingen.