U bent hier

Thals Lenteshopping met modeshows

Herentals | Neteland
26.03.2019 - 18.17u
Door: Mark Jaspers

Hebben de lentekriebels jou ook in de greep en snak je naar zonnige kleurtjes in je garderobe? Dan moet je in het weekend van 6 en 7 april zeker naar het winkelcentrum van Herentals. De verzamelde handelaars van Thals vzw presenteren hun Lenteshopping.

'Op vijf catwalks in de Zandstraat bieden modellen 'zoals jij en ik' inspiratie om in de nabije winkels de outfit die je ogen uitstak te passen en te genieten van alle promoties.

De Herentalse handelaars verwelkomen jaarlijks de lente met een sfeervol shopping event. Sinds vorig jaar pakken ze uit met modeshows op stijlvolle catwalks in de verkeersvrije Zandstraat. Van daaruit kunnen de bezoekers heel snel in de winkel duiken om het kledingstuk of accessoire dat hen bekoorde te vinden.

'Mensen zoals jij en ik' is het motto van de modeshows in de Zandstraat. Op de catwalk lopen dan ook vrienden en klanten van de deelnemende modezaken: dames, heren, tieners en kinderen van alle leeftijden en maten.

Ze defileren met heren- en dameskleding, lingerie, schoenen, brillen en accessoires. De modeshows vinden het hele weekend doorlopend plaats tussen 13.30 en 16.30 uur. Op zondag zijn alle winkels open van 13 tot 17.30 uur.

Een super spannende attractie op de Grote Markt is de Zombie Escape, de eerste pop-up escape room die tijdens de Lenteshopping gelanceerd wordt. De hele maand april kun je de uitdaging aangaan om in een creepy conciërgeruimte van een verlaten ziekenhuis aan zombies te ontsnappen.

Tijdens het shoppen kun je tickets voor deze Zombie Escape winnen. Kinderen kunnen zondag 7 april volop hun hart ophalen bij het spel van de Roetaert (pluchen konijntjes vangen die uit de toren van de Lakenhal vallen) op de Grote Markt. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur.

De modeshows worden enthousiast gestoffeerd door de leden van Thals vzw. Voor de accessoires zorgen Deborah Bijoux, Lederwaren Belleville, Optiek Smets, Schoenen Avance, Schoenen Paris Londres, Schoenen Snoeys en kapsalon Finesse. De modellen defileren in stijlvolle outfits van Passe Partout, Herenkleding Goris, Boezé Fashion, Dameskleding Delphine, O'det, Gerry Weber, Fred&Ginger, Originals Denim Heaven en Monja.

De Zandstraat wordt stemmig versierd met lampions. Er zijn ook gezellige terrasjes en foodtrucks. In de Bovenrij vindt een spetterende instore show plaats bij Kledingboetiek Universe en bij BeShoes. Op de Grote Markt kunnen de kleintjes zich lekker amuseren in de springkastelen.

Van 5 april tot 12 oktober kun je elke vrijdag van 9.30u tot 14u en elke zaterdag van 11 tot 18u verkeersvrij wandelen en winkelen in de Zandstraat.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto