In 2004 begon ThalsFM haar nieuwsuitzendingen op het Eilandje Herentals bij Helsen NV. Vaak komen er toffe reacties binnen van luisteraars. Zo ook vandaag van Gert Heylen uit de Hoogveldstraat 12 in Grobbendonk.



Gert  Heylen:  'Bij deze wil ik even informeren naar een instrumentaal liedje dat jullie vandaag (29/11 speelden om iets vóór 12u  net vóór "Jump' van Van Halen en het nieuws).

Bedankt trouwens voor de prachtige muziek die jullie dagelijks spelen. Zulke (vergeten) pareltjes hoor je niet meer op andere zenders. Jullie houden ook de oudere muziek levend. Het is duidelijk dat jullie kenners zijn. Vooral het lokale nieuws vind ik belangrijk.   Doe aub zo voort.  Ik denk dikwijls "hoe zou dit liedje heten", maar ik blijf er dan maar mee zitten. Ik dacht "nu ga ik het toch even vragen", aldus Gert Heylen.

ThalsFM 24/24 : een trouw team dj's, 79.000 uren regionale radio zonder subsidies
Onder leiding van stationmanager Peter 'Marien' Degroot met chef technische dienst  Eddy Princeton Van Orshaegen draait ThalsFM met een vast team dj's : o.a. Mark Jaspers, Tam, Max Weyers, Wim Van Egmond, Benny Baeten, Peter Degroot, Wim De Mulder, Wim Vermeer, Bert Van Der Laan, Guy Klimbim, Paulien De Roover, Ludo Coenen als reporter, Jan Van Dyck,  Lex De Groot.

Sinds de start in 2004 maakten deze presentatoren meer dan 79.000 uren informatieve nieuwsradio in de Kempen, zonder enige subsidies.  Een dankwoord voor hun inzet.   Anita Baeten moest door drukke werkomstandigheden haar presentatiewerk onderbreken.

De afgelopen 9 jaren passeerden op ThalsFM méér dan 2.100 Kempense spreekgasten de revue en gingen op antenne. 
ThalsFM werkt sinds 2005 samen met BELGA NEWS Agency Brussel.

Interesse in een media-job of sales? Contacteer ons.

ThalsFM : 24/24 regionaal nieuws dat je raakt.

Contacteer ThalsFM  vzw NetelandFM :  info@thalsfm.be of bel 0486-760809 Guy.  Reacties blijven welkom.