U bent hier

Theater-doe-dag - Jong Geweld

Herentals
04.04.2017 - 10.12u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 8 april organiseert onze jeugdwerking Theaterling, in samenwerking met de Jeugddienst van Herentals en cc 't Schaliken, de derde editie van Theater-doe-dag Jong Geweld: een dag vol creatieve en artistieke workshops voor kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar in en rond cc 't Schaliken.

Circus, improvisatie, zang, ... Het is slechts een greep uit het aanbod. Het volledige programma van de workshops en mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de website www.herentals.be/jonggeweld.

Om 19 uur sluiten de spelers van de jongste groep van Theaterling de dag af een gratis opvoering van hun voorstelling 'Hotel Bes Vesjnem', in een regie van Sofie Truyen.

Een hotel, zo goed als vergane glorie, heeft al jaren geen gasten meer gezien en het personeel verveelt zich dan ook stierlijk. Tot op een dag de telefoon rinkelt en een gast zich aanmeldt. Een recensente van een toonaangevend reismagazine dan nog wel... Wat er dan gebeurt, lijkt nog het meest op een mengeling tussen Fawlty Towers en de film The Grand Budapest Hotel.

Inkom is gratis en vooraf reserveren is niet nodig.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto