U bent hier

Theaterling speelt in De Chapelle : 'Twaalf'

Herentals
05.03.2019 - 10.51u
Door: Mark Jaspers

Theaterling brengt een eigen creatie in de Chapelle: Twaalf. Op vrijdag 15 maart  gaat de nieuwste productie van het Herentalse jeugdtheatervereniging Theaterling in première. Twaalf kinderen tussen 10 en 14 jaar brengen o.l.v. regisseur Eva De Baets een eigen creatie op de planken.

Korte inhoud

Stel. Ken je het gevoel dat je verdwaald bent in je eigen gedachten en de weg naar de uitgang niet meer vindt? Of het gevoel dat er zoveel in je hoofd zit dat je er een heel boek over zou kunnen schrijven? Of ken je het gevoel dat je naar jezelf kan kijken van bovenaf, zoals in een droom?

Twaalf gaat over die momenten. Je belandt in het dromende denkhoofd van twaalf meisjes en jongens. Met gedachten en vragen die komen en gaan en waar het soms flink stormt.

Locatie

De Chapelle, de oude kapel en cinemazaal van het Instituut van de Voorzienigheid, is stilaan een vaste waarde geworden in het Herentalse culturele leven. Bij de opening spraken de uitbaters de hoop uit dat de Chapelle de Roma van Herentals kan worden: een warme en open plek vol cultuur, gedragen door de lokale gemeenschap.

En daar draagt de jeugd van Theaterling graag een steentje aan bij.

Concept, tekst en regie: Eva De Baets.
Vrij naar de theatertekst Falling Dreams van het filiaal Theatermakers uit Utrecht (NL).

Spel: Bram De Bruyckere, Charlotte Bervoets, Charlotte Snoeys, Fiana Van Looke, Kato Van Wolputte, Marie Snoeys, Marie Tack, Marie Van Wolputte, Molly De Smet, Milla Sprengers, Pitou Baeyens en Roos Leysen.

Voorstellingen: vrijdag 15 maart om 20u, zondag 17 maart om 15u, zaterdag 23 maart om 20u en zondag 24 maart om 19u.
Locatie: De Chapelle, Wolstraat 27, 2200 Herentals.
Inkom: basis € 8; -12 jaar € 5 - tickets hier.

Foto's Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto