Het Theaterspektakel van Herentals brengt vanaf vrijdag 16 mei het stuk AUGUST AUGUST AUGUST van Pavel KOHOUT in een regie en tekstbewerking van Dirk Couvent.

Clown August grapt en grolt er op los. Het circus draait op volle toeren. Toch droomt de eenvoudige clown met de pet ervan hogerop te geraken. Hij wil iemand worden, iets betekenen. Hij slooft zich uit om zijn doel koste wat kost te bereiken. Niets of niemand kan hem tegenhouden. Of toch? Zijn geluk balanceert op de trapeze tussen hier en daar.

AUGUST AUGUST AUGUST is een beestige circus-theatervoorstelling die zich afspeelt in de piste van het leven. ‘Komt dat zien!’ Voor het stuk werkt het Theaterspektakel samen met circusschool Locorotondo.

Spel: Toon Peeters, Serge Van Goubergen, Liese Bergen, Lore Gebruers, Ignace De Volder, Alex Janssens, Laura Emery, Bert Leysen, Sebastien Mariën en heel veel figuranten.

Speeldata:  16, 17, 18, 22, 23 en 24 mei 2014 in de schouwburg van cc ’t Schaliken, telkens om 20 uur behalve zondag 18 mei om 15 uur.

Reservering: cc ’t Schaliken, 014-28 51 30, cultuurcentrum@herentals.be of op www.theaterspektakel.be.  Tickets: 11 euro – 10 euro: 55+, -26j, groepen vanaf 15 personen, leden OPENDOEK.