Seizoen 17-18 kende een succesvolle start met de productie Twee oude vrouwtjes. We bedanken ons publiek graag voor de massale opkomst en lovende woorden over deze unieke productie. Graag bedanken we ook vzw Den Brand voor de bijzondere samenwerking.

Première: Da's nie katholiek!
Vanaf 24 november speelt Theaterspektakel als 2e productie van dit seizoen de komedie Da's nie katholiek!
Twintig jaar geleden speelde Theaterspektakel in regie van Herman Fabri deze doldwaze komedie met veel succes onder de naam Rooms begonnen, half gewonnen. Dit seizoen halen we dit spetterende stuk nog eens van onder het stof. Een nieuwe cast onder regie van Erik Goris neemt u mee naar een katholieke meisjesschool anno 1957. Eén schooljaar lang volgen we klas 5A, de lotgevallen en het seksuele ontluiken van Marie-Jeanne, Marie-Christine en Marie-Rose.

Onder het strenge oog van de nonnen en meneer pastoor, worden ze klaargestoomd om met de catechismus onder de arm de échte wereld te ontdekken: een wereld vol mannen, zonden en lust! Een wereld waarin jongens zoals Staf en Fons de doodzondes aan hun laars lappen en iets te graag over de schoolmuur piepen.
Van samen sigaretten roken op het toilet tot een kus op de mond: alles is zo spannend als het niet mag!

Da's nie aktholiek van Mary O'Malley
met: Niko Bens, Eveline De Grauwe, Jackie De Smet, Lien Gebruers, Annick Gios, Maxime Goossens, Vera Goris, Rik Rossenbacker, Dirk Savels, Elke Van de Wouwer, Hannah Van Goubergen, Charlotte Van Goubergen, Kristof Van Regenmortel en Nick Van Thielen
regie: Erik Goris

24, 25, 30 november en 1, 2, 7, 8, 9 december 2017 – 20 uur
kamertheaterzaal, 't Hof, Grote Markt 41, Herentals

Vooruitblik: BOG, een samenwerking tussen Theaterspektakel en Theaterling
Graag blikken we ook al vooruit naar onze derde productie: BOG, een poging het leven te structureren van BOG, in regie van Ruth Bastiaensen.

Van de geboorte tot de dood.
En alles wat daartussen zit.
Van je eerste kus tot je eerste scheiding.
Van de kleuterklas tot aan je pensioen.
Van je eerste kreet tot je laatste zucht.

BOG. een poging het leven te herstructureren vormt een bijzondere levensvertelling vol herkenbare en soms confronterende situaties uit alle levensfasen. De ene keer humoristisch, de andere keer emotioneel, maar elke keer diepmenselijk. Het leven zoals u het nog nooit zag: gestructureerd, samengevat en opgelijst aan de hand van werkwoorden. En dat in één uurtje theater. Bestel nu je tickets!

Winnaars
Stuur een flyer van één van onze producties op naar Theaterspektakel, vermeld je contactgegevens en maak kans op gratis tickets!
Jo Vetters en Simonne Luyten zijn de gelukkige winnaars van 2 vrijkaarten voor de productie Da's nie katholiek! Ze worden spoedig door ons gecontacteerd!

Contact
Theaterspektakel vzw
info@theaterspektakel.be
www.theaterspektakel.be