Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Theaterspektakel met De Bemoeial, komische thriller van Jack Popplewell : vuurwerk op de planken

Theaterspektakel
Theaterspektakel presenteert vuurwerk op de planken met De Bemoeial, een komische thriller van Jack Popplewell.
 

Het verhaal

In ‘De Bemoeial’ ontdekt de schoonmaakster het lijk van een man, waarvan ze meteen denkt dat het de baas is. Ze waarschuwt de politie, maar als ze terugkomt in de kamer, is het lichaam verdwenen. Een commissaris, die al met tegenzin naar daar is gekomen, is hier niet echt mee opgezet en wil de zaak zo snel mogelijk afwimpelen als een fantasietje van de kuisvrouw. Zij denkt er echter met haar bemoeizucht anders over. Dit heerlijk komische en spannende steekspel zorgt voor vuurwerk op de planken.​​

De première vindt plaats op zaterdag 26 november om 20 uur in de kamertheaterzaal van ’t Hof, Grote Markt 41, Herentals.

Ook dit seizoen werken we met avant-premières. Voor De Bemoeial vindt deze plaats op vrijdag 25 november. De ticketverkoop van die voorstelling gaat integraal naar SISP vzw. SISP staat voor Sebastian Indian Social Projects. Zij werken aan een betere samenleving waar mensen gemakkelijk toegang hebben tot onderwijs, gezondheidszorg en werkgelegenheid. In Herentals is de vereniging ook actief. Door uw (betalende) aanwezigheid steunt u meteen dit goede doel.   Foto's Johan Temmerman/ NNieuws.

Auteur: Jack Popplewell
Regie: Peter Smolders

Spel: Eveline De Grauwe, Nick De Roover, Maxime Goossens, Vera Goris, Frits Loos, Jos Peeters, Elke Van De Wouwer, Nick Van Thielen.

25 (avant*), 26 (première) november &
​1, 2, 3, 8, 9, 10 december – 20u
​4 december – 15u (optioneel)
Kamertheaterzaal van’t Hof, Grote Markt 41 Herentals

*de opbrengst van de kaartenverkoop van de avant-première is ten voordele van SISP vzw uit Herentals.

Tickets reservaties : HIER

Grote Markt 41, Herentals, België

Theaterspektakel

Deel dit artikel