Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Theaterspektakel met nieuwe productie : 'Het temmen van de feeks (W. Shakespeare)'

Theaterspektakel
Nu het stof van de verhuis naar de kunstencampus stilaan gaan liggen is, maakt Theaterspektakel uit Herentals zich  op om jou een eerste keer te kunnen ontvangen in de nieuwe zaal Scène aan de Molenvest. 
 
"De repetities voor Het temmen van de feeks (W. Shakespeare) zijn volop aan de gang", klinkt het.   "Maar je gaat ons de komende maanden nog meer in Herentals aan het werk kunnen zien. De levende kerststal wordt immers terug opgebouwd aan de Grote Markt op zondag 17 december, en ook tijdens de kerstwandelingen op dinsdag 26 december zijn we van de partij met een hartverwarmend kerstverhaal. Tussendoor ondersteunen we de Kunstendag voor Kinderen op zondag 19 november en enkele dagen later op vrijdag 24 november nodigen we alle (wannabee?) musicologen uit op de grote Theaterling MuziekQuiz in zaal t Hof.    Voor tickets en info op onze website, waar je ook op de hoogte gehouden wordt van onze volgende producties na Nieuwjaar. 

Het temmen van de feeks – W. Shakespeare
"Katharina is een lastige vrouw, een kwaad wijf, ... een feeks. Haar zusje Bianca, in alles haar tegenbeeld, is veel geliefder. Bianca mag echter van hun vader pas trouwen als ook Katharina aan de man is gebracht. De rijke Petruchio gaat de uitdaging aan om de feeks te temmen.  Gaat het om een vrouw met een krachtige, onafhankelijke en geëmancipeerde geest die getemd wordt door een grove kinkel? Of is het gewoon het spel der liefde?"

Bewerking en regie: Guy Thijs - Choreografie: Tina Van Roy - Spel: Liese Bergen, Isi Bogaerts, Pascale Broeders, Robin Caers, Tessa Grimon, Ben Hoefkens, Frits Loos, Hans Rombouts, Nick Van Thielen, Ann Van Tichelen, e.a.
Locatie: Kunstencampus, zaal Scène, Molenvest 21, Herentals
Speeldata:
Vrijdag 1 december (avant-première) – 20 uur; Zaterdag 2 december (première) – 20 uur;
Donderdag 7 december – 20 uur; Vrijdag 8 december – 20 uur;  Zaterdag 9 december – 20 uur; Zondag 10 december – 15 uur;  Donderdag 14 december – 20 uur; Vrijdag 15 december – 20 uur.
 
Tickets:  www.theaterspektakel.be/tickets.html 
of telefonisch 0468-26 32 52 (zaterdag 10 tot 12 uur)
Basisprijs: 13 euro
Kortingsprijs: 12 euro: -18j, 60+, leden OpenDoek
UitPas Kansentarief: 2,60 euro

 

Steunactie avant-première :  Help Jasper naar de Paralympics 2028
Theaterspektakel steunt lokale initiatieven en goede doelen door de opbrengst van de kaartenverkoop van onze avant-premières te doneren. Wij kozen voor de avant van Het temmen van de feeks voor de steunactie ten voordele van Jasper Verheyen. Op 7 juni had Jasper een ernstig sportongeval en sindsdien leeft hij met een onvolledige dwarslaesie. Hij heeft een heel moeilijke periode achter de rug, maar ook Jasper is niet te temmen.
Zijn ultieme doel is om België te vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen van 2028 in het rolstoeltennis. Daarvoor heeft hij wel een sportrolstoel nodig, en die zijn niet goedkoop… Wij dragen heel graag bij aan zijn droom, en jij kan hetzelfde doen door je aanwezigheid op de voorstelling van 1 december. Mocht je verhinderd zijn, kan je nog altijd een bijdrage storten via #SteunJasper.

 

Theaterling MuziekQuiz – 24 november - zaal ‘t Hof  20 uur.
Ben jij Herentals’ beste musicoloog? Kan jij alle liedjes meezingen van ABBA tot ZZ-Top? En sta je open voor een (ont)spannende muzikale avond? Schrijf je dan als de bliksem in voor de Theaterling MuziekQuiz op vrijdag 24 november. Wij ontvangen 30 ploegen van maximum 6 personen in zaal ’t Hof, Grote Markt 41 te Herentals. Om 20 uur wordt het eerste muziekje gespeeld. Deelnemen kost 15 euro per ploeg.
Er is een mooie prijzenpot voor iedereen.
Inschrijvingen: Theaterling Muziekquiz - THEATERSPEKTAKEL  -

www.theaterspektakel.be

Foto Johan Temmerman / NNieuws

Molenvest 21, Herentals, België

Theaterspektakel

Deel dit artikel