U bent hier

Theaterspektakel speelt doldwaze 'Da's nie katholiek!'

Herentals
07.11.2017 - 01.03u
Door: Herman Gezelle

Theaterspektakel speelt "Da's nie katholiek!" op 24, 25 en 30 november, en op 1, 2, 7, 8 en 9 december telkens om 20 uur in de kamertheaterzaal van 't Hof.  Een absolute aanrader.

20 jaar geleden speelde Theaterspektakel in regie van Herman Fabri deze doldwaze komedie met veel succes onder de naam 'Rooms begonnen, half gewonnen'.

Dit seizoen haalt het succesvolle toneelgezelschap dit spetterende stuk nog eens van onder het stof. Een nieuwe cast onder regie van Erik Goris neemt u mee naar een katholieke meisjesschool anno 1957.

'Eén schooljaar lang volgen we de meisjes van klas 5A, de lotgevallen en het seksuele ontluiken van Marie-Jeanne, Marie-Christine en Marie-Rose. Onder het strenge oog van de nonnen en meneer pastoor worden ze klaargestoomd om met de catechismus onder de arm de échte wereld te ontdekken: een wereld vol mannen, zonden en lust.

Een wereld waarin jongens zoals Staf en Fons de doodzondes aan hun laars lappen en iets te graag over de schoolmuur piepen. Van samen sigare en roken op de wc tot een kus op de mond: alles is zo spannend als het niet mag'.

Van: Mary O'Malley

Met: Niko Bens, Eveline De Grauwe, Jackie De Smet, Lien Gebruers, Annick Gios, Maxime Goossens, Vera Goris, Rik Rossenbacker, Dirk Savels, Enke Van de Wouwer, Hanaah Van Goubergen, Charlotte Van Goubergen, Kristof Van Regenmortel, en Nick Van Thielen.  Regie: Erik Goris.

Reserveren: cc 't Schaliken - cultuurcentrum@herentals.be - 014 21 90 88.
Online tickets: www.tickets.schaliken.be
Prijzen: 9 euro - 8 euro voor 55+; -26 jarigen; leden OpenDoek en groepen groter dan 15 personen.

Foto Johan Temmerman/NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto