In maart 2015 brengt Theaterspektakel ‘Au Nom du Père’ van Eric De Volder. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar een jongen tussen ongeveer 10 en 14 jaar. Het stuk gaat over Muys die zich realiseert dat zijn vrouw Quintine hem nooit kinderen zal kunnen schenken. De nochtans diepgelovige Muys zoekt een uitweg voor zijn zaad door het te schieten bij zowat iedereen die hij in zijn omgeving tegenkomt.

Het is dus een stuk uit de volwassenwerking en staat verder los van Theaterling, de jongerenwerking van Theaterspektakel.

Op 18 oktober vindt er tussen 13 en 16 uur een werksessie plaats in de kamertheaterzaal van ‘t Hof in Herentals. De regisseur, Bart Van Gyseghem, gaat nadien dan bepalen wie er het beste voor de rol gecast kan worden. De voorstellingen zelf gaan door op 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27 en 28 maart om 20 uur.

Ze zouden ten laatste op 10 oktober willen weten wie er gaat meedoen aan de werksessie. Graag hadden ze ook een aantal gegevens gehad, zoals naam, geboortedatum, adres, e-mailadres en gsm- of telefoonnummer.

Als je geïnteresseerd bent of nog vragen hebt, mag je altijd mailen op AuNomDuPereTS@gmail.com

Foto archief Schrijverspodium / N.