U bent hier

Thibaut Courtois wint Copa del Rey na 1-2 tegen Real Madrid

Internationaal
18.05.2013 - 09.45u
Door: Peter Caers

De fans van een stevige pot bekervoetbal konden vrijdagavond nog eens hun hart ophalen in de finale van de Copa del Rey, de Spaanse bekerfinale. Het Atletico Madrid van doelman Thibaut Courtois trok voor de finale voor de derby naar stadsrivaal Real Madrid.

Ronaldo bracht met een kopstoot Real Madrid op 1-0 maar Diego Costa maakt de 1-1. Miranda maakt er in de verlengingen 1-2 van. Toen al waren de potjes aan het overkoken. Ronaldo kreeg na een venijninge overtreding nog een rode kaart. Ook bij Atletico Madrid werd nog een speler uitgesloten. In volle tumult werd doelman Courtois geraakt door een projectiel. Hij kon na een behandeling verder spelen en de beker mee de hoogte insteken.

Courtois hield met een aantal supersaves Atletico Madrid recht. Schoten van Benzema en Ronaldo bij Real Madrid strandden tegen de paal.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto