De nationale borstkankercampagne Think Pink organiseert op 25, 26 en 27 september 2020 een digitale Race for the Cure® in samenwerking met Think Pink Europe.

Het grootste wandel- en loopevenement in de strijd tegen borstkanker in Europa verenigt 36 borstkankerorganisaties uit 32 verschillende landen. De deelnemers vragen meer aandacht voor borstkanker, vieren samen het leven en herdenken iedereen die er jammer genoeg niet meer bij kan zijn.

Race for the Cure® 2020: samen vanop afstand, maar altijd samen!

‘Ondanks het coronavirus organiseren we dit jaar opnieuw de Race for the Cure®. Dat verloopt een beetje anders dan andere jaren. Al 7.525 mensen registreerden zich via het onlineplatform om deel te nemen aan een wandel- of looptocht in hun eigen buurt.

We hopen de kaap van 10.000 deelnemers te bereiken tegen zondagavond. Tijdens het laatste weekend van september en aan de vooravond van ‘oktober = borstkankermaand’, geven we overal in Europa hetzelfde krachtige signaal: geef borstkanker geen kans!’, vertelt Heidi Vansevenant, voorzitter van Think Pink.

Roze T-shirts omringd door witte T-shirts

Tijdens de Race for the Cure® lopen of wandelen borstkankerpatiënten in roze T-shirts, omringd door hun dierbaren en sympathisanten in witte T-shirts. Dankzij de T-shirts creëert Think Pink verbinding doorheen het hele land.

Iedere deelname telt

Zin om mee te doen en borstkankerpatiënten emotionele steun te geven? Inschrijven kost 15 euro (T-shirt inbegrepen) en kan tot en met zondag 27 september. Dankzij de ingezamelde fondsen kan Think Pink zorg- en nazorgprojecten voor patiënten financieren. Helemaal overtuigd? Surf snel naar raceforthecure.eu.

Kun je er niet bij zijn? Steun Think Pink op een andere manier!

Kun je niet meedoen aan de Race for the Cure®, maar wil je toch je steun tonen? Koop vanaf 1 oktober het roze Think Pink-lintje in één van de deelnemende winkels en speld het op tijdens ‘oktober = borstkankermaand’.

Vind hier een verkooppunt: bit.ly/verkooppuntenlintjes

Of adopteer gratis jouw lintjesbox en verkoop zelf Think Pink-lintjes: bitly.com/lintjesaanvraag