Op zondag 27 april is de Geelse campus van Thomas More the place to be voor al wie groene vingers heeft. De studenten en de docenten van de opleiding Agro- en biotechnologie verwelkomen die dag alle bezoekers met boeiende demo’s en activiteiten.

Je wordt rondgeleid langs de velden en tuinen, die in volle bloei staan; je kan er bloemen en planten kopen; je kan kennismaken met de ecologische tuin en de bijenhal; van de mollenbrigade verneem je wat er gebeurt in de eerste 30 cm onder de grond; je maakt in de landbouwhal kennis met indrukwekkende landbouwmachines; liefhebbers van knaagdieren, honden en katten worden op hun wenken bediend; er is speciale animatie voor de kinderen met een mini-boerderij, een huifkarrentocht, springkastelen, gekke fietsenparcours,…; de studenten stellen met gepaste trots hun eigen projecten voor; … en nog zoveel meer.

 

Wie graag vroeg op pad gaat, kan aanschuiven aan een overheerlijk ontbijt. De opbrengst wordt overgemaakt aan de twee fietsteams van Thomas More, die geld inzamelen voor de 1.000 km ten voordele van Kom op tegen kanker.

 

Van 10 tot 16 uur ben je met de hele familie welkom op de Geelse campus van Thomas More, Kleinhoefstraat 4, Geel. Voor meer info ga je naar de facebookpagina van de opleiding: facebook.com/AgroEnBiotechnologie.thomasmore.be. Like het evenement en maak kans op een goedgevulde agro-bio mand met producten uit eigen tuin.