U bent hier

Thomas More : 'Echte opencampusdag op zaterdag 26 juni'

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
10.06.2021 - 14.16u
Door: Lex Verellen

Op 9 juni liet de Vlaamse Overheid weten dat activiteiten zoals proclamaties en infodagen weer 'on campus' kunnen doorgaan, op voorwaarde dat de bijbehorende veiligheidsprotocollen nageleefd worden.

De Thomas More-hogeschool gooit op zaterdag 26 juni dan ook alle deuren (en ramen) open voor een echte opencampusdag. Studiekiezers zullen in alle veiligheid al hun vragen kunnen stellen, maar ook al wat van de sfeer, van het échte leven, kunnen opsnuiven.

De laatste 'fysieke' opencampusdag op Thomas More-hogeschool dateert al van september 2019. Die van maart 2020 werd in allerijl geschrapt en vervangen door een online versie omdat de coronacrisis net was uitgebroken. Sindsdien ging alle infodagen van de hogeschool online door.

Sfeer opsnuiven

'We zijn blij dat we de studiekiezers een infodag op de campus kunnen aanbieden', zegt woordvoerder Veerle Heyvaert. 'Veel mensen zitten daar echt op te wachten. Dat blijkt uit het hoge aantal aanmeldingen vooraf. Live infodagen op de campus zijn een vaste waarde in het hoger onderwijs, het voelt een beetje aan als thuiskomen.'

Snel inschrijven

Deze eerste opencampusdag die weer fysiek doorgaat, verloopt volgens de veiligheidsprotocollen die voorzien zijn voor het hoger onderwijs en de evenementsector.

Daarom is het aantal bezoekers beperkt en schrijft men vooraf in voor een opleiding en een tijdsslot. Elke studiekiezer kan 1 andere persoon (ma, pa, vriend of vriendin, ...)  meebrengen. Alle bekende veiligheidsmaatregelen zoals mondmasker dragen en afstand houden blijven uiteraard van kracht.

Praktisch

Opencampusdag Thomas More alle campussen
Zaterdag 26 juni 2021, 9.30 - 17.00 uur

Inschrijven:  https://www.thomasmore.be/agenda/opencampusdag-za-26-juni-2021imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto