Thomas More ontvangt nog 2.000 studiekiezers op woensdagavond 8 september voor uitleg en inschrijvingen.

De infoavond van woensdagavond 8 september op alle campussen van de Thomas-More hogeschool is een uitgelezen kans voor late beslissers om nog uitgebreid tekst en uitleg te krijgen over een opleiding. De opencampusavond is 'fysiek'.

De studiekiezers kunnen dus meteen een kijkje te nemen in de lokalen, ateliers en labo's waar ze straks terechtkomen als ze voor een van de 42 bachelor- of 18 graduaatsopleidingen of voor een banaba of postgraduaat van Thomas More kiezen. Er is assistentie voorzien voor studenten die ter plaatse online willen inschrijven.

De opencampusavond verloopt volledig coronaproof. Deelnemers moeten zich vooraf registreren voor één van de drie tijdsblokken tussen 18 en 21 uur.

Ze kunnen één compagnon meebrengen, ma of pa, vriend of vriendin en op de campus gelden de gekende coronamaatregelen: handen ontsmetten, mondmasker dragen en afstand houden.

Inschrijven

Inschrijven voor een opleiding kan volledig van thuis uit, maar op deze infoavond zijn er inschrijvingsplekken voorzien zodat men ook ter plekke en met hulp van de studentenadministratie de registratie kan starten.

Studiekiezers en compagnons zijn welkom op de vier campussen in Mechelen, de drie campussen in Antwerpen, op Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver en op de campussen in Geel, Lier, Turnhout en Vorselaar.

Momenteel zijn er in totaal al bijna 2.000 studiekiezers geregistreerd, maar inschrijven kan tot het laatste moment.

Engelstalige opleidingen

Voorafgaand aan de fysieke opencampusavond is er - speciaal voor buitenlandse kandidaat-studenten - tussen 17 en 18 uur een online infosessie voor de Engelstalige opleidingen van Thomas More.

Het nieuwe academiejaar start op maandag 20 september. Tussen 13 en 24 september organiseren de opleidingen onthaaldagen.