U bent hier

Thomas More : online Opencampusdag & inschrijvingen

Kempen regio | Neteland
26.06.2020 - 18.36u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 27 juni september organiseert Thomas More tussen 10 en 14 uur een online opencampusdag, het laatste grote infomoment voor de start van de zomervakantie.

De infobeurs is volledig online. De bezoekers krijgen op alle virtuele opleidingsstanden tekst en uitleg tijdens live infosessies.

Studiekiezers die hun campus ook in het echt willen zien, kunnen dat van 29 juni tot en met zaterdag 4 juli. In kleine groepjes, en in alle veiligheid. Inschrijven voor een opleiding kan volledig online.

Honderden Thomas-More docenten én studenten zitten zaterdag thuis klaar om tekst en uitleg over hun opleiding te geven. Op de virtuele beurs heeft elke opleidings-traject een eigen stand gevuld en live infosessies geprogrammeerd.

Een aantal sessies vindt plaats op een bepaald tijdstip, maar er zijn ook heel wat walk-in sessies, waar bezoekers gewoon binnenlopen en aanhaken. Bezoekers kunnen zich vooraf registreren op www.thomasmore.be.

Aansluitend op de opencampusdag van zaterdag, kunnen studiekiezers op www.thomasmore.be/kom-eens-kijken een veilig campusbezoek boeken. De geleide rondleidingen in kleine groepjes vinden plaats tussen maandag 29 juni en zaterdag 4 juli.

Wie een keuze gemaakt heeft, kan zich volledig online inschrijven.

Thomas More organiseert 40 bacheloropleidingen (waarvan acht Engelstalige), 15 graduaatsopleidingen en tal van vervolgopleidingen.

Alle info op www.thomasmore.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto