Thomas More verwelkomt 3.000ste nieuwe student voor het nieuwe academiejaar

Thomas More - Campus Geel – Maandag 24 augustus – 11.30 uur

Op maandag 24 augustus schrijft Thomas More de 3.000e nieuwe student voor het academiejaar 2015/2016 in. Volgens de prognoses biedt die 3.000e nieuwe student zich aan op de campus in Geel. Els Van Weert, regiodirecteur van Thomas More Kempen verwelkomt hem of haar om 11.30 uur persoonlijk met een leuk starterspakket.

7.000 nieuwe studenten

De inschrijvingen aan Thomas More lopen als een trein. Voor alle opleidingen op de cam-pussen in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout en Vorselaar samen noteert de hogeschool momenteel een stijging van het aantal nieuwe studenten met meer dan 6%. Tijdens het vorige academiejaar telde Thomas More ongeveer 6.500 nieuwe studenten. Dit jaar wordt meer dan waarschijnlijk de kaap van de 7.000 over-schreden. De dertig professionele bacheloropleidingen van Thomas More zullen in het academiejaar 2015/2016 ongeveer 14.000 studenten tellen.

Passie en ambitie

Thomas More wil voor al deze jongeren een hogeschool zijn waar samen leren en wer-ken, innovatie en ondernemerschap, passie en ambitie, centraal staan; kortom een plek waar studenten goesting krijgen om meer te doen dan strikt nodig is. Ze worden er uit-gedaagd om hun grenzen te verkennen en te verleggen en over de (lands)grenzen heen te kijken. Excellent onderwijs met goede doorstroom- en uitstroomresultaten stoomt de professionals van morgen klaar om zelf hun weg te banen.