U bent hier

Thriller VC Herentals - Witgoor Dessel : Witgoor titel? VC Herentals nog eindrondeticket?

Herentals | Kempen regio
12.04.2019 - 17.30u
Door: Herman Gezelle

De buren van Witgoor krijgen zondag de titel niet zomaar op een dienblaadje, want ook voor VC Herentals is de inzet groot. Er staat duidelijk nog een eindrondeticket op het spel.

'Zondag gaan de jongens alles uit de kast halen om de 3 punten op St.-Janneke te houden', zegt een vastberaden VC-coach Frank Braeckmans.  'Rood-wit komt nog in aanmerking voor deelname aan de eindronde en die kans willen we met beide handen grijpen.

Witgoor kan de titel pakken, maar we gaan trachten dat feestje af te schieten. We verwachten veel volk en dat is het moment om ons in de kijker te spelen. Witgoor komt met 3 bussen en een pak auto's.

Ik vond Witgoor in de heenwedstrijd trouwens niet zo goed spelen, maar sindsdien hebben zij toch veel punten gehaald.'

VC Herentals: Vercammen blijft out, Van Dingenen is geschorst.

Kern: Vervoort, Van de Kerkhof, Spiessens, De Ridder, Bellens, De Swert, Thomassen, Convalle, Van Eynde, Bruyninckx, Vlaeymans, Peeters, Szalega, Vandepaer en nog één aan te duiden speler.

Witgoor Dessel : Janssen is geschorst. Van Rooy is beschikbaar na schorsing.

Kern: Hoskens, Huysmans, Roos, De Meulenaer, Coeckelbergs, Van Gompel, Hannes, Van Rooy, Seppe Meynen, De Scheemaecker, Van Genechten, De Pachter, Hangisi, Leysen, Blockx.

Foto's Peter Verstraeten/Nnieuws.

Restaurantdag vanaf 12u

Voor de thuiswedstrijd op zondag 14 april kan je overheerlijk dineren in de loges op de bovenverdieping.  Het aperitief zal geserveerd worden om 12:00 u. In de prijs van €50 is ook inbegrepen: parkeren binnen de omheining en een inkomticket voor de wedstrijd. Vooraf reserveren voor 13/4 bij Cindy Devue Cindy.Devue@synergiejobs.be of bel Dirk Dierckx 0491-079746.

VC Herentals - Witgoor Dessel: zondag aftrap om 15u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto