U bent hier

Thuisverpleegkundigen veilig winter in : Wit-Gele Kruis kiest voor winterbanden

Provincie Antwerpen
12.11.2013 - 16.39u
Door: Herman Gezelle

Om zijn thuisverpleegkundigen veilig de weg op te sturen, kiest het Wit-Gele Kruis van Antwerpen vanaf dit jaar voor winterbanden voor al zijn leasewagens. Naast een regelmatige autocontrole en een aangepaste snelheid in functie van de staat van het wegdek moeten de winterbanden de verplaatsingen voor de thuisverpleegkundigen veiliger maken.

Koning Winter zal niet lang meer op zich laten wachten. “Daarom zullen voor 15 november alle leasewagens uitgerust worden met winterbanden. Dat komt neer op zo’n 575 wagens of drie kwart van het wagenpark,” geeft algemeen directeur Stefaan Sarens mee. “Naar de toekomst toe zullen er steeds meer leasewagens in roulatie komen waardoor binnen een termijn van twee jaar al onze thuisverpleegkundigen in de winter met winterbanden de baan op zullen gaan.”

Welzijn medewerkers voorop

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen hecht veel belang aan het welzijn van zijn medewerkers. “Zowel op vlak van veiligheid, gezondheid als vrije tijd werkten we verschillende acties uit. Wij willen zorg dragen voor onze medewerkers zodat zij op hun beurt kwalitatieve zorg kunnen leveren aan het bed van onze patiënten,” vertelt Véronique Grossi, directeur personeelsbeleid.   

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto