Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ticketverkoop enorm succes ‘Het groot circus van het klein verdriet'

Groot Circus Klein Verdriet

Sinds begin augustus verrijst op Wortel-Kolonie een heus circusdorp. De zesmastige tent met een oppervlakte van 2700 m2 werd speciaal uit Duitsland ingevoerd en zal voor een kleine maand het uitzicht van de Kolonie bepalen.

In deze tent staat een groot theaterspektakel te gebeuren, de grootste theaterproductie ooit in Hoogstraten.

vzw la:ch (bekend van de musical Gelmel in 2010, 1814, De Vergeten Veldslag in 2014 en Blauw in 2017) pakt met ‘Het Groot Circus van het Klein Verdriet’ opnieuw uit met groots streekgebonden verhaal over de 200-jarige geschiedenis van de Koloniën van Rijksweldadigheid, met Wortel en Merksplas, uiteraard, vooral in de schijnwerpers.

"Sinds de opbouw begonnen is en ook sinds de deelnemers na een kleine 4 weken zomerstop de repetities weer hebben aangevat, loopt de ticketverkoop opnieuw als een trein.

Elke dag worden er een 100-tal kaartjes verkocht’, vertelt technisch coördinator en beheerder van de ticketsite Maarten Leemans. ‘We kunnen bij elke voorstelling 1200 mensen ontvangen maar voor de meeste voorstellingen zitten we nu al aan 80% bezetting. Vandaar de beslissing om een extra voorstelling in te lassen op zaterdagnamiddag 2 september om 14u.’

Het Groot Circus van het Klein Verdriet is een nieuwe voorstelling van Jos Dom (tekst) en Florejan Verschueren (muziek). Het totaalspektakel met live muziek, dans, spel en natuurlijk circusacts wordt gespeeld op 25-26-27 augustus en 1-2-3 september op Wortel-Kolonie. Aan de voorstellingen nemen bijna 200 acteurs, zangers, muzikanten, dansers en circusartiesten deel en achter de schermen werken nog eens evenveel vrijwilligers mee.

Op het terrein wordt voor de bezoekers een gezellige zomerbar met lekkere drankjes en hapjes ingericht. Telkens 2 uur voor de voorstelling opent de bar op het terrein haar deuren waar je kan genieten van een heerlijk drankje en vers bereide gerechtjes van ZOUTEROVER.

 ‘Kom dus op tijd, parkeer je fiets of auto en dompel je alvast helemaal onder in de circussfeer!’, zegt productieleidster Ann Leemans. ‘Voor bepaalde dagen is het nog mogelijk om een VIP-arrangement bij ZOUTEROVER of een Bedelaarsbanket verzorgd door La Belle Belgique bij te boeken. Je vindt alle info daarover op onze website www.grootcircus.be.’ 

Omwille van de werken in Worteldorp zijn er enkele omleidingen in werking. Lees op www.wegenenverkeer.be hoe je veilig in de Kolonie geraakt. De betalende parking van het evenement ligt op 1,2 km van het terrein en de ruime fietsenparking vlakbij het terrein!

De tickets voor de extra voorstelling van zaterdag 2 september om 14u zijn te boeken vanaf zondag 13 augustus via www.grootcircus.be.

Groot Circus van het Klein Verdriet

Groot Circus van het Klein Verdriet

Groot Circus Klein Verdriet

Deel dit artikel